onefinemom Ebrubulut kuruluk da olabilir, egzama da alerji de (vücudun başka yerlerinde var mı bilmiyorum ama) mustela stelatopia emollient nemlendirici krem ya da bioderma atoderm sürebilirsiniz, ama bence yine bir doktora danışın
azimemre Ebrubulut aynı şeyi bende soracaktım 8 aylık bebeğimin cildi ara ara kızarıyor şimdi gene kızarmış iki yanağı başka hiçbir yerinde bir şey yok besin alerjisi mi diye düşündüm ama ekstra da bir şey yemedi
Okaymam Ebrubulut benim bebeğimde de olmuştu emindim alerji olmadıgına dediginiz gibi farklı bisey yememisti. Mustelanın stelatopia kremini aldım 2 güne geçti 😊 dün cok soğuktu normalde dısarı çıkarken kurumasın diye nemlendirici sürer çıkarım unutmusum bugün yine kızarmış yanakları 🥲 yine sürdüm bakalım geçmesini bekliyorum ❤️
tineanigra azimemre yünlü yelek giydiriyorsanız ya da siz yün kazak giyip kucağınıza yatırıyorsanız o da yapabilir. Benim oğlumun yüne hassasiyeti vardı hemen kızarıyordu
tineanigra Ebrubulut bi iki gün yünle temas etmesin bi bakın duruma değişmezse doktora danışın atopik de olabilir alerji de olabilir