agca698_ 3 aylık erkek bebeğim var mama içmesi azaldı. Sizin 3 4 aylık bebekelriniz kaç ml mama yada süt iciyor
wildwings09 agca698_ 3 aylık, 1 haftadır meme reddi var az emiyor kavga ediyor resmen. Mama 90 cc veriyordum sonrasında ağlıyordu 120ye çıkarınca doyuyor artık. Emme durumuna göre 90-120 cc arası
Sevvl agca698_ benım ikizlerim 3 aylıkken 60 ml zor icirirdim hep iştahsızlardı hala da öyle onlar yiyecek diye benim anamdan emdıgım sür burnumdan geldi 😀
kocozlem Benim bebeğim de 3 aylık beslenmesi azaldı bizde mama kullanıyoruz 80 ss ye düştü neden anlamadım kafayı yiyecem
agca698_ kocozlem bnm de öyle ml yükselmesi gerekirken düştü ama bn 120 ml dinlene dinlene veriyorum 5 10 dk arayla
agca698_ wildwings09 wildwings09 kavga ediyor da nasi 120 ml içiyor doymadigi için mi meme reddi oldu anlamaidm
miraclemagnet 3 aylık 3 gundur meme reddi var gunde 4-5 kez 100-12 0 cc arası da mama içiyor beni çok az emer oldu
atarepla 3 aylık ben de biberon reddi yaşıyorum çıldırıcam. Zar zor 50-60 cc içiyor ama ağlaya bağıra. Bir sürü şey denedim yok olmuyor. Aç ama içmiyor. Neden ve nasıl düzelir bilen var mı? Meme istiyor ama memede süt yok 😞😞