sansar Merhaba kızlar İzmir’de heyet raporu veren doktor var mı ise başlamama az kaldı bebeğim daha küçük bırakamıyorum bilen var mı acaba
sansar Yok ben daha bulamadım 5 gün şeklinde alıyorum her hafta ama heyeti daha veren doktor bulamadım arastiriyorum
Ozturknur sansar merhaba ust üste kac kere 5 gün şeklinde alinabiliyor? Sağlık ocağından mi alıyorsunuz?
Minnakordek Ozturknur 40 gün toplam alabiliyorsunuz ayaktan tedaviye giriyor. Heyet de 6 ay alınabilir vereni bulursanız yasa bu sekilde
Ozturknur sansar merhaba hocam peki sağlık ocağı teşhis olarak ne yazıyor? Birde heyeti nereden , hangi bölümden aldınız acaba?
sansar Ozturknur sağlık ocağı 10 gün verdi bugün bana lumbaga miyaliji diye birşey yazmış heyeti ortopediden aldım geçen ama bir dhaa vermezler diye gitmedim bu sefer 10. Gün aldım bakalim inşallah yine bulursam Alican 1 ay
sansar Bı tanidigimiz sayesinde aldık biz bashekimini tanıyordu başhekim ortopediye yönlendirdi ordan al dedi ben haber verdim dedi
Ozturknur sansar devlet hastanesi mi peki? Bir de hastalık olarak ne belirtti hocam? Bilgi verebilir misiniz?
Gonzalezz Ozturknur benimki 14aylik ama gebeyim de ,çok zorlanıyorum.kurumum da sorun yapmadi, şimdilik tek hekim raporu alıyorum ama heyet alabileceğim yer orsa daha iyi olur
Ozturknur Minnakordek peki ust üste aynı aile hekiminden kac kere rapor alabilriz? Ve heyet raporu bir bölümden kac kere alınabilir hocam.?