Ebrarinannesi_ Kızlar selam bebeğim 8 aydır hamakta sallanarak uyuyordu diğer türlü uyutmak çok zor beşiğinde uyutamıyorum hamaktan da çıkmaya çalışıyor beşiğine nasıl alıştırabilşrşm bende ya hamakta sallayınca ya emerek uyuyor babası hamakta salladığında uyuyor
cokbilmismom Ebrarinannesi_ benimkide 7 aylık hamakta uyuyor nasıl bıraktıracağım bilmiyorum ayakta sallamak hiç istemiyorum bana eziyet en azından hamakta olunca babasıda uyutabiliyor. Bende merak ediyorum sallamayı nasıl bıraktırdı sallayan anneler.
semanur11 Ebrarinannesi_ benim ki 9 aylık hala hamakta uyuyor önce sallanmayı bıraktırdım hamakta daha sallamıyorum iyice alışmasını bekliyorum sonra yatağına geçireceğim artık önce sallanmasını bıraktırın yavaş yavaş azaltın bir anda yatağına geçmesi zor olur
Ebrarinannesi_ cokbilmismom inanın aynı durumdayız bazı günler memede uyutup bırakıyorum beşiğine hemen uyanıyor nasıl yapacağım bilmiyorum inanın uyku eğitimi bile alsam ona Sabrim yok yani öğretebilir miyim
cokbilmismom Ebrarinannesi_ benimki daha sarkamıyor ama bir ay sonra neler yaşayacağız kim bilir. Yanimda uyutmaya çalışıyorum bazen ama yok ağlıyor olmuyor yani sabredemiyorum bende aglama sesine hiç hemen pes edemiyorum. Ama bu alisma süreci biraz sabis istiyor 😢
Ebrarinannesi_ cokbilmismom benim ki çok alıştı nasıl yapıcaz bilmiyorum hamağı atmak istiyorum artık
milletsanakanalizemiolacak Ebrarinannesi_ geceleri uyudukça beşiğine yatırın dalınca beşiğine koyun benim bebeğimde öyle