Mzehra Kızlar yavaştan ek gıda alışverişine başlayacağım. Aranızda kullananlar vardır belki buharlı pişirici altında blender olan tarzda kullanışlı mı?
yagmurkokusu_ Mzehra bende var yukarda duruyor tozlanmıştır belki 😂 weewell mi markası biberon sterilesi güzel
irakm06 Mzehra ben yoykonunkini kullanıyorum. Kendime sebze haşlayacağım zaman bile kullanıyorum😁 sebze haşlama ve blenderdan geçiriyorum(taneli kalacak şekilde ayarlıyorum). Pankek harcı falan da karıştırmak için yapıyorlarmış o da mantıklı geldi. Zeytin ezmesi yapıyorum mesela taneli olacak şekilde. Seyahate giderken de yanıma alıyorum zaten minik bi makine 😁
yagmurkokusu_ Mzehra biberon için güzel ama sonradan kullanışlı değil bebek büyüyor filan elinde kalıyor en iyisi tencere içi olandan al o daha güzel kullanışlı ben kğvözde kalırken biberon temizliğinde kullandım bir kaç defa da birşeyler denemek yapmak istedim güzel değil
Mzehra @yagmurkokusu_ ya zaten alırsam uygun olanlardan alıp tekrardan satarım diye düşünüyorum elimde kalmaz ama kullanırmıyım bilemedim teşekkür ederim yanıtınız için 🙏
Asyaveannesi04 Mzehra sebzeleri haşlıyordum, meyveleri pişiriyordum buharda hiiç kavanoz maması almadım ama hiiç blenderdan geçirmedim hep çatalla ezdim, hala kullanıyorum brokoli felan yaptığımızda kendimize