AnneVeKuzusu Arkadaşalr henüz bebegim 12 günlük.emziriyorum ama bi gögsümden emzirirken digerinden süt akıyo gögüs pedi falanda ıslanıyo iyice yayıılıyo da tabi ıslaklık üstüme. Herkeste böyle mi bu normal mi? Dışarı çıktıgımda bebegimi nasıl emziricem bilmiyorum gögüslerim hep ıslanıcak mı böyle.sürekli devam eden bi durum değildir heralde dimi? Nasıl tedbir alabilirim bu duruma??
MTkutay AnneVeKuzusu daha bebiş çok küçük o yüzden göğüsler ne kadar süt uretecgini bilmiyor bir müddet bu şekilde 1 aydan sonra düzelir dışarı çıkınca ekstra iki 3 gün pet yada pamuklu bez koyabilirsin
Ercanekininannesi Bendede aynı sorun vaedı ama lansinoh göğüs pedi aldım yapısı böyle petekli gibi içine hapsediyo süt sızmıyo. Başka marka kullanıyosanız değiştirebilirsiniz
CemreKerem Ercanekininannesi kesinlikle lansinoh mükemmel 👍🏻 çok geniş yapıda ve gün boyu kullansaniz bile emiyor sütü
Ercanekininannesi CemreKerem ben bi kere ucuz diye baby and me aldım bildiğiniz pamuk yani çok sık değiştirmem gerekti kutu erken bitti yine aynı paraya denk geldi artk sadece lansinoh alırım 😊
CemreKerem Ercanekininannesi bana da hediye gelmişti petekli doku yok ve küçücük zaten kayıyor geceleri kullanışlı değil bir de sanki kötü kokuyor gibi kalmış aklımda
AnneVeKuzusu EsilAyse buna sevinecegimi düşünmezdim gerçekten ama fazlası da azı da dertmiş gerçekten.ne kadar zamanda düzene girer acaba
AnneVeKuzusu Evet dogum öncesi kraft uygun gelmişti kraft almştım bitmek ğzere zaten hepiniz lansinoh tabsiye etmişsiniz bu defa onu alıp deneyeyim bari.gerçekten çok sinir bozucu bişey ğstün başım kuru kalmıyo ya sürekli lekeli ve ıslagım.çocuktan önce gördügüm emziren anneler hiç böyle degildi.ne güzel pat diye çıkarıp emziriyolardı hiç böyle hayal etmemiştim🤦🏻♀️🤷🏻♀️🙄
Senaustunbas Lansinoh çok iyi gerçekten ama avent göğüs kalkanı kulanın bence ziyam olmasın süt binorona koyup dolapta saklayın 😊
AnneVeKuzusu Senaustunbas göğüs kalkanının amacı o mu hiç araştırmamştm yara olmasn diye kullanıldgnı düşünüyodm🙈 Gümş göğüs kapagı aldgm için de ona hiç bakmamştm 🤷🏻♀️ Bakayım bi bari. Teşekkürler 😊
Gulyllu Sonsuza kadar sürmüyor canım göğüsler terbiye olunca bitiyor bu durum Ben göğüs pedi değil de göğüs Kalkan’ı aldım birinden emerken diğerinde kalkan oluyor ve içine doluyordu o bebeği emzirme bitince boşaltıyordum ayağa kalkmadan çıkarmak lazım yoksa dökülüypr hep Eğer emzirdiğim yerde bi lavoba vs varsa oraya döktüm yoksa diye de her zaman bebek çantasının içinde küçük boy bş saklama kabı taşıdım içine döktüm sonra boşalttım falan
AnneVeKuzusu Gulyllu evet şimdi burda duydum göğüsün terbiye olmasını ve sevindm gerçekten. Kalkana dolan süt bebeğe verilmez mi acaba neden boşaltmştıbz??
Senaustunbas AnneVeKuzusu evet yara olmuyor orda biriken sütle göğüs uçlarınız aynı zamanda iyileşiyor inanın orda biriken sütle gece 60 70 cc falan çıkıyor göğüs pediyle ziyan etme🙄
Gulyllu AnneVeKuzusu aslında şimdiki aklım olsa atmaz saklardım verilir tabi 3 saatten fazla durmamışsa benimki tamamen cahillik