bernass Merhaba bebeğim 2 aylıkken farkettim sağ tarafı yandan arkaya doğru düzleşme var genelde sollu yatırıyorum fakat düzelme yok şuan 3 ay 20 günlüğüz başına gelen varmı tummy time vs de yaptırıyorum ama
arasssmommm bernass şimdiden başla düzeltmeye 5 aylık hala düz kafa şimdi dönmeye başladı düzelir dediler bakalım
gktugum bernass Düz kafa yastığı işe yarıyor oturmaya başladığındada düzeliyor bence genetik değilse takılma ☺️
bernass @2735 uyku saatlerinde yan yatırıyorum genelde şiş tarafa yatırıyorum peki ne kadar süre zarfında düzeldi ?
bernass @arasssmommm ne zamandan beri düz ? karın üstü egzersizleri falan yapıyormusun bana da cevremdekiler dönmeye oturmaya başlayınca düzelir dedi ama bilemedim
arasssmommm bernass yaptırıyorum ama çalışıyorum olabildiğince dikkat ediyorum doğduğundan beri öyle sevmiyor yan yatmayı da düz yatmak istiyor arkasına birsey koysam da çeviriyor kafayı seninki küçük daha iyi olur yan yan çevir
bernass @arasssmommm çeviriyorum ama uykuda kendi kendini döndürüyor düzlüyor kafayı bakalım inşallah fdüzelir
bernass @ketenprensess_4747 doktora vs gittinizmi peki veya yatmaya falan özen gösteriyormusum ne zaman farkettiniz düzleşme olduğunu ?
ketenprensess_4747 bernass 3 aylıkken babasida düz kafa aslında diğer kiziminda düz kafasiydi.ama düzeldi i bilemiyorum ya inşallah duzelir
gktugum teacherblue trendiyoldan aldım çok uygun ve kaliteli geldi linki bu https://ty.gl/sbs77v2pgxacj
bernass @gktugum düz kafa yastığında kafasının düz durması lazım benimki sürekli çeviriyor bi kaç kez kullandım da pek memnun değilim açıkcası
gktugum bernass bizim pıtırcık seviyordu kenarlarda ayarlama düğmesi vardı benim sağa sola ayarlayabiliyordum ben memnun kaldım tabi bebekten bebeğe değişiyor işte ☺️
Gul-42 bernass sırt ust kafa yasıtgına koyun duzelıyor bızımde oyleydı ıstersenız yıne doktora sorun tabi cevırdıkce duzelttın ben oyle yaptım