bebekkkkk Hanımlar merhaba bebeğim 3 aylık bu ay 600 gram almış anne sütü alıyor normal mi ya çok ikilem de kalıyorum
yaraliceylanim bebekkkkk yani bunu en iyi doktor söyler ayına göre en düşük ve en çok kilo ve boy takipleri var eğer öyle düşük değilse sorun ypktır aylık 500 gr en düşük alması lazım diye biliyorum ama dediğim gibi en iyi doktor söyler
cakebabe bebekkkkk benim bebeğim de 3 ay 10 günlük benimki de 600gr almış hemşire sıkıntı yok dedi bana 10 gün önce 5725 kiloydu işte
Sevgi438 bebekkkkk e nabızda, aşı bölümünde ayına ve doğum kilosuna göre iyi mi değil mi diye takip edebilirsiniz🌸
ogretmenanne2024 bebekkkkk benim bebeğimde 2570 g doğdu bu ay 4700 kiloydu 3 aylıkken hemşire normal demişti ama 400 Gr almıştı bana da az geldi bebeğimin kilosu. Önemli olan doğum kilosu
yaraliceylanim bebekkkkk yani sorun yok bazen az alırlar bazen çok önemli olan alması gereken miktar en düşük miktarı almış olabilmesi
bebekkkkk cakebabe kaç kilo doğmuştu acaba sağlık ocağı boyuna bakmadı 6 aylık olunca bakacam dedi bebek aynı anda hem kilo alıp hem boyu uzar mı birinden birine yoğunlaşır bence , bide kaç saatte bir emziryorsun
cakebabe bebekkkkk 3400 doğdu 3170 düşmüştü hastaneden çıkarken boyu 50 cm doğmuştu 60 cm olmuş evde sende ölçebilirsin gündüz 2 saate bir emiyor gece bazen 5 saat uyanmadığı oluyor bazen 3 saate bir kalkıyor
ogretmenanne2024 bebekkkkk doktora götürdüm ben doğum kilosuna göre gayet iyi dedi emzirmeye devam ediyorum sık sık
Zeynpkcn Bnm bebegimde 2900 dogdu suan 3 ay 6 günlük 6150 suan dogdugu kilonun 2 kati olmasi iyi imis 3 aylikken oyle duymustum
bebekkkkk elif344 birinden verirken diğerinden taşıyor yada bazen göğsüm ağırlaşıyor doluyor emince yumusuyor elle sağım yapıyorum geliyor dolu dolu
LaraCroftTombRaider bebekkkkk Oğlum 3.ayında 1 kilo almıştı, 8280’di. Sütünüzü sağıp baktınız mı kaç cc çıkıyor
Gamzeli2206 LaraCroftTombRaider süt yaramıyor diye bişey yok değil mi mesela benim süt az geliyor az kilo alıyor ama mama verdiğim ay 1 kg alıyor sizin süt kaç cm çıkıyor ayda bir kg aldığında
LaraCroftTombRaider Gamzeli2206 iki göğüsten toplam 120 cc çıkardı ama 9.aydan sonra kilo alımı yavaşladı şuan 15 aylık