merveidilakcay aselhilal849_ doktorumda aynısını dedi ama yinede emin olmak istedim herkese soruyorum 🤭
esmermomm aselhilal849_ 6 aylık oğlum var bir tane anamı ağlatıyor bir tane daha kaldiramam maalesef Rabbim olmayanlara isteyenlere nasıp etsin inşallah 😍 😂
Klaray Biz 6 yıl eşimle böyle korunduk sonra çocuk istedik 2. Ayda oldu. Onun kalbi durunca kürtaj oldum 2. Bebeğimizde hemen sonra oldu o sağlıcakla doğdu şükür 7 aylık. Yani bence geri çekilme bir korunma yöntemi bizde 6 sene işe yaradı gayette.
esmermomm Klaray geri cekilme yöntemi. Sizde işe yaradı diye korunma yöntemi diyemezsiniz ona kalırsa o yöntemle bir sürü insan hamile kalıyor nasıl olacak?
Klaray esmermomm bence çoğu erkek geri çekilmeyi tam anlamıyla uygulayamadığı için hamile kalınıyor bu kadar yıl bizde işe yaradı dediğim gibi bıraktığı anda da hamile kalabiliyorum demek ki bi korunma yöntemi bizim için.
yaseminkarabulut aselhilal849_ iki tane kızım var Allah isteyen herkeze versin aralarında 3 buçuk yaş var geri çekilmeyle korunuyorduk sonra bir tane daha çocuk istedik oldu şimdi 9 aylık 1 ay önce spiral koydurdum dünde kontrolüne gittim herşey yolunda