keremsmom00 bende unutuyorum önemli değil, sıvı iyice artıyor şişlikler çoğalıyor özellikle ayak ve karın, 39 kilo ile kaybettik babamı kafasında ki damarlar sayılıyordu aşırı derecede sararmıştı gözleri ten rengi değişmişti, son zamanlarda hatta son haftaya kadar destekli yürüyordu biz tutup tuvalete götürebiliyorduk iki kişi ama son hafta hiç kalkamadı sürekli halim yok diyodu konuşmaya da hali kalmadı son günler gözleri ve kaşlarıyla konuşuyodu son 2gün önce çok iyiydi iyileşiyor sandık meğer ölüm iyiliğiymiş bir gün önce bana Allah’a emanet ol kızım dedi işe gidiyordum yanında refakatçiydim son kez bilinçli baktı ve konuştu gidince ara dedi o merkez de hastanedeydi ben ilçeye gidiyodum aklı kalmış ben aramadan anneme aratmış yoldayım dedim konuştum, herkes sana sen Allah’a emanetsin dedi kapattık ertesi gün fenalaştı diye telefon geldi gittim öylece tavana bakıyordu o gece sürekli hesap yapmış sesli şekilde kendi babasını görmüş geliyorum demiş matematiği çok iyiydi annemle abim yine problem çözüyo sanmış hatta hayalin de dedemle konuşana kadar , sonra gittim işte bende tavana bakıyo başka bişey yapmıyor herkes bilinci kapandı dedi ama değildi gözleri doldu ben ağlarken hatta ellerini tuttum sımsıkı tuttu gözü doldu ama ağlayamadı tamam ağlamıyorum dedim bıraktı o gün kaybettik bir günde değişti yani herşey