Gunesimm95 Kızlar selam, eşimle hep Prezervatif ile korunuyorduk ama artık ben korunayım diyorum spiral değil ama yaramıyor bana o. Doğum kontrol hapı olur mu? Ne dersiniz nasıl kullanılıyor mesela o bilgi verir misiniz rica etsem
aysebb Gunesimm95 Emziriyorsanız Zlynda kullanabilirsiniz ben kullanıyorum 1 yıldır memnunum. 28 li ara verilmeden alınıyor
bikupakahvee Gunesimm95 spiral ben 2 kere taktırdım ikiside kaymıştı çok zahmetli taktır ayrı dert kanaması krampları vs bir daha tövbe Hap denedim bana yan etki yaptı sürekli ağlama isteği durgunluk yorgun hissetme vs onu da bıraktım şuan prezervatif+geri çekilme şeklinde korunuyoruz Tabi bana yaptı diye size de yan etki yapacak değil karşı komşum yazz ile 15 senedir korunuyormuş çok memnun😊 Birde 3 aylık iğneler var ama eğer ki anksiyeten varsa yaptırma çünkü ilk zamanlar yan etki yapıyormuş o da göğüste ağrı bunaltı hissi falan hani kötü olursun bende var cesaret edemedim o yüzden
arelinannesi1 Gunesimm95 ben bu ay sağlık ocagına gidip iğne vuruldum her ay olucak düzenli şekilde bilmiyorum ilk oldum olan var mı diye yazdım ama cevap gelmedi daha doğrusu bugün vuruldum
Zera ArvenMom Taktirdiginiz markaya gore degisiyor koruma suresi ben Amerika’da yasiyorum 3 diye biliyordum doktorum kontrolde 5 sene koruyor 3 degil dedi.
ArvenMom Zera hangi marka isim verebilirsen sevinirim bende yurt dışın da yaşıyorum bulmam kolay olur tr de bi kaç ülke de sordurdum hep 3 diyorlar çünkü şaşırdım
arelinannesi1 Zera 5 sene korusa bende taktırırdım ama 2 sene için 9 bin vermek bilmiyorum saçmalık bana göre
Zera 2prenses_annesi04_ Amerika’da yasiyorum ben burada ucretsiz sigorta ile. Cok kolay bir islem 3 dk bile surmuyor ben kirkim cikinca taktirdim hemen kanamam bitmisti ilk taktirdigim da 8 gun kanama yasadim sonrasinda kesildi 4 ay oldu hala regl olmadim ama genelde dogumdan sonra gec regl olurum. Ben hic bir yan etkisini gormedim acikcasi koruma orani da %99.4.
Behappybaby Gunesimm95 Ben prezervatif + emzirdiğim için Cezarette hap ile korunuyorum. Hap tırnak ucu kadar miniklikte ağzımda bile hissetmiyorum😂
arelinannesi1 Gunesimm95 kızlar Mesigyna sağlik ocağında yapılan iğne de var her ay hapis kullanamayanlar için ben bugün oldum daha önce olan var mıı
ArvenMom Zera benim sorduğum marka da buydu 3 yıllık bu hem de kaç kişiye sordurttum sordum yurtdışın da birkaç ülkeden de bilgi aldığım oldu hepsinde söylenilen bilgi üç yıllık olmasıydı yani sizin doktorunuz yanlış söylemiş olmasın