Hilalasya Basak71_ geçmiş olsun kendine sıkıntı yapma anneysek bile insanız sonuçta kafa karşıklığı dalgınlık oluyor maalesef stres yapma bebeğin daha çok etkilenir.
Basak71_ Hilalasya nasıl oldu hala anlamış değilim gerçekten bi de ayrı yerde duruyordu sen nasıl geldi de oraya damlattım
menis_21 Basak71_ Bende bu sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü damla yada spreylerde genzimize kaçıp boğazına gidebilir .
Hilalasya Basak71_ Basak71_ ben de geçen gün ilaçlarımı karıştırdım içtim bundan sonra ayrı yerlere koy el alışkanlığı bazen insan karıştırıyor aklında başka şeylere yoğunlaşınca.
Basak71_ Hilalasya ay zaten ayrı yerdeydi dün annemlerden geldim çantayı boşaltırken onların yanına koymuş bulundum bu günde damlattım işte
Basak71_ Gudigudi zaten sürekli kullanmıyordum ağır bi kokusu var 1-2 damla anca damlatıyorduk yastığına nasıl oldu anlamadım hop gitti ağzına farkedince resmen kanım dondu
Bebeminnie Basak71_ cold mixle ilgili çok şikayet vae yakasına damlattm bebeğimin vücudu yanık oldu fln yazmşlar o yüzden korktm almadım ben. Bence bol su içirin ve ağız içini kontrol edin yara var mı diye
[silindi] Seden ayy çok özür dilerim ama güldüm 🤭 ben de mama kutusunu ters tutup içinden mama almaya çalışmıştım bir gece o aklıma geldi mamanın tüm tozu yerdeydi
Seden [silindi] simdi bende gülüyorum ama cok kötüydü 🤦😃😃 yorgunluk insana neler yaptırıyo Allah analarin akil sağlığıni korusun inşallah 😃💕
Dildeniz Basak71_ korkmayın birşey olmaz 3 4 damladan bir sıkıntı yaşamaz yani sonuçta iyi çıkacak öyle diyin öyle olsun geçmiş olsun
Gulez Kendinizi üzmeyin. Ben banyo yaptırırken sabunlu suyu cap cup çekiyo o da midesine gidiyo bi şey olmaz.