Mnbj123 susulenka Allah bağışlasın ❤️bizde öyle olmadı içinimi temizliyor acaba sağlık ocağına götürün bence
nnoktaa susulenka ishal olduğu kanısına nereden vardınız? Yenidoğan döneminde bebeklerin dışkıları genelde cıvıktır.
Lavinia_- susulenka canım bence ishal değil benim bebeğim 1 aylık ve ilk 10 gün ishal gibi 1 saatte bir tuvaletini yapıyordu bende öyle sanmıştım ama normal olan buymuş tabi içiniz rahat edecekse bir sağlık ocağına götürebilirsiniz
susulenka nnoktaa mekonyumdan sonra normal kakasını gördüm çünkü bu iki gündür karın gurultusu ve ishali var ordan bu kanıya vardım
susulenka Lavinia_- içimi rahatlattınız teşekkür ederim yarın komtrolümüz var zaten gidince sorarım doktorumuza
susulenka mamabear_ mekonyumdan sonra normal şekilde devam ediyordu kakası şu an su gibi ve karnı gurulduyor bu yüzden
Lavinia_- susulenka evet canım benim bebeğiminde karnı gurulduyordu bağırsaklarının çalışma sesini duyuyordum 10 tane bez değiştiriyordun korkma Allah’ın izniyle bir sıkıntısı yoktur normaldir 🤍