hsrt07 sevaltenekeci sdocrem pişik kremi en güzeli bide ıslak mendil yerine yıkamayı yada su ve bezle silmeyi dene
hsrt07 sevaltenekeci oğlumun pisikten altı açılmış resmen kanıyor du oturdum ağladım anneligimi sorguladım o derece sonra altını iki gün boyunca hiç bezlemedim yatağına büyük bı naylon ve havlu attım küçük pamuklu bezler kestim altına onları koydum ve sürekli ılık suyla sildim vazelin sürdüm iki günde geçti daha sonra arkadaşım sdocrem önerdi şimdi hemen pişik belli oldu mu kullanıyorum bezimizde sleepy yada baby turco alıyorum
simgegdz sevaltenekeci vallahi normalde ben sudocrem kullanıyorduk bebeğe ıslak mendil vurduk pişik oldu doğdun dan beri ıslak pamuk ile siliyordum işte neye başlarsan onla devam edersin ya ne denediysem geçmedi doktorum dermo trosyd krem kullan dedi onu kullandim anında etki etti çok şükür
evvreka Ben her altını değiştireceğimde suyla yıkadım. Bol suyla yıkadım sonra kuruladım, pişik önleyici krem sürdüm. Şuan çok şükür rahatız
ObirRuya Hametan kullanıyorum ben bez pişiği oldu önce sleepy kullanıyorduk onu değiştirdim ve krem kullanmaya başladım geçti şükür
nilsmotherr Kullandığınız ıslak mendilideğiştirebilirsiniz, pişik olmasın diye mustela pişik olursa sudakrem kullanmıştık yenidoğanken her alt açmada mutlaka mustela sürerdim, ıslak mendil sleepy bio natural kullandık mükemmel bi ıslak mendil bide bez önemli