momofmychildren Kızlar gece boyu 21 derece oluyo altına uzun kollu zıbın ve ince pijama giydirmiştim sizce nasıl olmalı bir türlü çözemedim kızım 3 ay 24 günlük
Busbus03 momofmychildren benimde 22 derece 2.5 tog altına uzun kollu çıtçıtlı badi ve çok ince pijama giydiriyorum
asel4316 momofmychildren 24 derece 2.5 tog altına ince zıbın giydirdim bende bilmiyorum burda bekleyeyim 😀
Busbus03 momofmychildren yani benim kızım terleyen bi çocuk değil o yüzden ona göre normal ama sizin çocuğunuz terliyorsa kalın gelir terlemiyorsa normaldir mesela 1 hafta önceye kadar 2.5 tog altına sadece uzun kollu badi giydiriyordum ama ne zaman pijama giydirmeye başladım gece uyanmaları komple kesildi nerdeyse 1 kere anca uyanıyor momofmychildren
Miracinannesi_ momofmychildren sadece uzun kollu zibin giydirip bir süre bekleyip gözlemleyin uyurken göğsüne dokunun eğer soğuksa pijama giydirirsiniz
Drk335 asel4316 aşırı sıcak yapmışsınız. Ben 24 derece de 0.5 tog içine yalnızca atlet zıbından. Hasta edersiniz terletirsiniz bebeği allah korısun🥹
momofmychildren Busbus03 ikinci kez kullanıyorum gece boyu hiç uyanmadı sırtına baktım soğumuş terledi mi acaba bilemedim
seyma51 Bence sadece zıbın yeterli çok kalın giydirmenizi önermem. Kendiniz nasıl giyiniyorsanız bir kat fazla giydirseniz yeter ki zaten 2.5 tog yorgan yerine geçiyor
aslanimalp momofmychildren evim 22 derece. 1 buçuk tog sadece kısa kollu zıbınla, 1 tog olanı giydirirsem fazladan ince pijama giydiriyorum. Bir kaç gün gözlemleyerek öğrenebilirsiniz. Göğsü ve sırtına bakarak. Her çocuk farklıdır
akvarium0708 Hem zıbın hem pijama altı +2.5 tog çok fazla çocuğu nasıl hasta ederim diyorsanız onu terletin diyor uzmanlar. Bu yüzden sadece zıbın artı uyku tulumu bebeğiniz için çok yeterli olacaktır
sebebiyok momofmychildren 20derece uzeri icin 2.5 tog onerilen bir tulum degil 1 veya 1.6 tog icine dereceye gore kisa veya uzun kollu zibinla yeterli
Ayseee60 Ben şuan sadece zıbın giydiriyorum içine zoğuklarda belki bi tık pijama giydiririm ama 20 nin altına dusmediği surece ğereklık aslıhda içine pijamaya