ebru001 Kizlar aranızda ebebegin hamm kecii sütlü bebe bisküvisini veren varmı bebeğim 6 buçuk aylık versemi erkenmi?
Ucansupurge ebru001 Erken bence çünkü aşırı şekerli. 1 yaştan sonra verdim bir iki kez. Eşimle biz bile yiyemedik aşırı tatlı geldi
cokbilmismom ebru001 bisküvi kendim yapmadıysam eğer dışarıdan vermem tamamen Şekersiz olanını bulmak çok zor vermeyin 6aylik bebeğe m bence bol bol sebze meyve yesin bisküviye ihtiyacı yok ki
aysssssss ebru001 valla ben veriyorum 8 aylık onu çok seviyo ama yani sana ver diyemem uzman değilim bu ek gıda olayı beni çok yordu direk onunla başladım ek gidaya ama sadece onu suyls vermiyorum tabi ilk zamanlar şeftali kayısı fln veriyordm şimdi biraz büyüdü de rahatladm şeftali fln hepsini dondurdum yazdan buzlukta onlarla karisitirip veriyrum yakın olsak sanada veriridim meyvelerden osmaniyedeym yakınsan verim
Nefeslihyt ebru001 veriyorum 3 cicibebe muz yumurta sarısı pekmez , bazen yoğurt , labne ekliyorum , yemiyordu benimde bebeğim bunu yiyor bende her sabah veriyorum
hry410_ Cici bebe tarzı çok şekerli şeyler bebeklerde önerilmiyor evde kendiniz yapıp verin bence ama tabi karar sizin
Nefeslihyt ebru001 8.5 aylık 7.5 aylıkken başladım vermeye sanırım ,yeni yemeye başladı biraz zor alıştı malesef ek gıdaya
Miran26- ebru001 ben buhar makinesinde elma haşlanırdı sonra püre hailşne getiriyordum içinde de 3 cici bebe. Ve elma da onun bağırsaklarını çalıştırıyordu bunsayede gaz olmuyordu