ayseandyigit Arkadaşlar merhaba.. benim 10 aylık erkek bebeğim var çok fazla ısırıyor.. yanaklarımı kollarımı hatta kıyafetten bile ısırmaya başladı ve ciddi anlamda morarıyor🫤 bu durumu yaşayan ve çözüme ulaştıran var mı acaba?
Madamehappyyyyy ayseandyigit 12-15 ay arası göğsümü çok ısırıyordu dişlerinin izledi uzun süre gitmiyor yara olmaya bile başlamıştı çözüm olarak emzirmeyi bıraktım. Acıyor desem de yapma desem de devam ediyordu üstelik uzun uzun çekiştiriyordu.
emirbal Benimde oğlum 10 aylık çok fazla ısırıyor evdeki herkesi ısırıyor saçta çok çekiyor yapma dedikçe daha çok yapıyor
ayseandyigit emirbal normal kabul etmeli miyim bilmiyorum, doktorumuza söyledim ısırdığı an tepki verme yapmaz dedi ama yine de çare olmadı
ayseandyigit inscnmya şu an 7 dişimiz çıktı devamı geliyor olabilir ama daha çok oyun gibi.. ben ısırma acıyor diyorum yine devam ediyor gülüyor daha çok saldırıyor
ayseandyigit Madamehappyyyyy sadece göğsümü değil heryerimi ısırıyor ☹️ emzirirken de ara ara ısırdığı oluyor