hazal3421 Kızımın ateşi var antibiyotik verme taraftarı değilim zorda kalmadıkça şuan 9 aylık nane limon içebilir mı verebilirmiyim deneyimi ve bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun
mhndshnmm hazal3421 ateş 38leri görürse götür mutlaka onun dışında bebeğin küçük değil ek gıdaya geçmiş olması lazım çoktan naneyi ve limonu tadım sürecinde denetip sıkıntı yaşamadıysan çok yoğun olmayacak şekilde verebilirsin bence hatta bir çay kaşığı pekmezde verebilirsin boğazını yumuşatması için soğanlı sarmısaklı tavuk suyuna çorba filan yapabilirsin bağışıklığını desteklemek için ama en önemlisi bol bol sıvı
huzunkovankusuu hazal3421 ıhlamur ve almayı kaynatıp içine pekmez koyabilirsin ben çok faydasını görüyorum
Busbus03 hazal3421 merhaba ateş neden kaynaklı öğrenmek şart idrar da enfeksiyon olabilir kanında mikrop olabilir Crp yüksek olabilir mecbur gitmek lazım bir de antibiyotik karşıtı anneler sonradan çok pişman oluyor çünkü hastalık daha beter çıkılmaz bi duruma giriyor bence mutlaka güvendiğiniz bi doktora gidip muayene Edin antibiyotik verirse mutlaka kullanın bi de pek önerilmiyor 2 yaşa kadar bitkiler
derin0_ hazal3421 lütfen acıle götürün aynı böyle düşünerek hata yapmısyım havale gecırmıstı kullanın antibiyotik doktorla görüşün dıkkat edın gecmıs olsun
busrakarabacakk Geçmiş olsun ama malesef ateş olan enfeksiyonlarda antibiyotiksiz geçmiyor 😐 ama bol sarımsak soğan sıvı takviyesi yaparsanız belki faydasını görürsünüz
oznurr__ hazal3421 sarımsağı ezip zeytinyağıyla birlikte ayağına sürebilirsin. Soğanı rendeleyip suyundan bi iki kaşık içirebilirsin
Annelikdeneyimim- Tarhana, tavuksuyuna havuçlu sarımsaklı güzel bir çorba yada haşlama yap içsin ağrı kesici ver varsa ama doktora kesinlikle götür ıhlamur içir benimkide 9 aylık bunları yapıp doktorun verdiği ilaçları veriyorum burnunu açıyorum geçmiş olsun
nilsmotherr Ihlamuru kaynatarak değil demleme usulü çiçeksiz kısımları olacak şekilde demleyin bal gibi zehirleyici olabiliyor. Zeytinyağında soğan sarımsak kavurun kıyma ekleyin ısladığınız tarhanayı ekleyin kemik suyu ekleyin pişirin yoğurtla verin şifa olsun pekmez yedirin her yemeğine sarımsak koymaya çalışın antibiyoktiği hayatınızdan çıkarmanıza yardımcı