mervebb 3 aylikken sunnet doktoru bunun pipide egrilik pldugunu soyledi ve sunnet yapmadi ameliyat gerektiren bir durummus bu durumu yasamis anneler varmidir aramizda ben cok uzuluyorum kimi doktor sunnetl duzelocegini soyledi (peygamber sunnetli dogmadı)
fpnar mervebb bence iyi bir çocuk ürolojiye götürün benim oğlum peygamber sünnetliydi eğrilik değil darlık vardı eğrilik hakkında bi bilgim yok geçmiş olsun üstte kalsın
Ftmabilalxx mervebb benim oğlumkide oyle ama sorun olarak bakmadım . Sunnet yaptirdik doktor da bise demedi . Normal olarak biliyorum . Yani bakınca egrilik oldugunu anliyo musunuz ?yoksa idrarini yapinca mi anlıyorsunuz ?
ozr42 mervebb 2 ay önce oğlumu sünnet ettim yiğenimde yakın zamanda oldu ikisindede eğrilik var dedi ama yaptılar bize . Oğlum için hafif eğriliği var dedi bi sorun olurmu dediğimde yok dedi. Başka doktora da götürün isterseniz .
mervebb fpnar çok tesekkur ederim her iksiinide goturdum suan 1yasinda yine doktot arastiriyorum sizede cok gecmis olsub
Ftmabilalxx mervebb anladım geçmiş olsun size , benim oglumki idrarını yaparken idrarı yamuk gidiyor.
mervebb ozr42 4 5 doktora goturdum onlarda egrilik oldugunu sunnete engel degil ama bi urolog gorsun demisti onada gosterdim ameliyat olup egrilik duzelmesi lazim dedi sunnet doktorunada bakilirsa sunnetle duzelirmis
kutsal6363 Ftmabilalxx merhabalar benimde oğlum 6 aylık idrarını hep bir tarafa doğru yapıyor ve o tarafa yine eğrilik var sünnette sorun oldu mu korkuyorum bende
Ftmabilalxx kutsal6363 benim oğlumda şu an üç yaşında ama çevremde başka çocuklarda da var böyle şeyler . Banada sünnetinde bi tuhaflık geliyor ama açıkçası hiç Doktora göstermedim . Yani sünnetinde alt tarafta fazlalık varmış gibi geliyor . Bi gösterin isterseniz