Tusa_ Bebişim 5buçuk aylık 6-9 ay olanlar küçük geliyor 9-12 olanlarda çok büyük oluyor 😂 Sizde de var mı böyle sorunlar
Osmaniyelianne Tusa_ bebeğiniz kaç kilo kızıma bu gün astronot tulum almıştım kızım 3 aylık 9 ay aldım bedeni çok bol oldu şimdi 6 aylık alacağım e bebekten almıştım evde tulum 9 aylık bende anlamıyorum bu kıyafet bedenleri kumaşa göre değişiyor sanırım
prensprenses2 Tusa_ Ben uyku tulumunu hep büyük alıyorum bol oldugu icin rahat ediyor kollarını kıvırıveriyorum birde iki kıs falan giyiyor
Osmaniyelianne aslhnkrts bu çeker mi sizce kızım 3 aylık 9 ay aldım ayaklı diye bol geldi https://www.e-bebek.com/hellobaby-yenidogan-kiz-pelus-patikli-tulum-kiz-bebek-p-24khlbktlm033002
Tusa_ Osmaniyelianne 6buçuk kilo canım uzun süre kullanmak istiyosan eğer ayaksız al yada ayağı açılıp kapanabilen al
aslhnkrts Osmaniyelianne bundan hiç almadım bilmiyorum şimdi size ne desem yalan olur rahat kalıp yazıyo ama bilemedim
Osmaniyelianne aslhnkrts teşekkür ederim sadece dışarıda giyeceği için çok da emanet gibi dursun istemiyorum birde gelecek kış 1 yaşında olacak o zamanda olmaz en iyisi değişim
Tusa_ prensprenses2 çok iyiymiş bizde de uyku tulumu 3 tane hepsi de büyük rahat rahat giydiriyorum bende normal tulumlar sıkıntı
prensprenses2 Tusa_ Cocuklarımın boyları uzun oldugu icin bende normal tulum pek giydiremedim hep kücük geldiler
prensprenses2 Tusa_ Bir kac beden büyük alın ya da alt üst takım alın bence ben alt üst takım alıyorum hep