seymayldz12 Kızlar yeni ek gidaya baslamis bebek icin gece kilo aldircak irmik ve pirinc ununu kullanicagim tarifler verir misniz?
cokbilmismom seymayldz12 kilo probleminiz yoksa bunları yapmayın çok sağlıksızz. Pirinç unu özellikle
rainayaz seymayldz12 pirinç unu, muz, elma hazırlardım. Elma ve muzu rendeliyordum iyice eziyordum çok severek yiyordu 🫠
humanur09 subatmasali merhaba ben ek gıda döneminde bebegimi sürekli bir şeyler yapıyorum tariflere baktığımda ceviz var sizin de belirttiğiniz gibi yalnız merak ettiğim bir konu var ceviz bebeğin boğazına takılmaz mı sonuçta sert
humanur09 Egemeninannesi_ aaaa bunu hiç düşünmemiştim bende diyorum nasıl veriyor anneler bebekler nasıl yutuyor 😇🙈 teşekkür ederim canım 🥰🌸
cokbilmismom seymayldz12 ben koymuyorum onun yerine tam bugday veya yulaf unu koyun. Pirinç unu çok sagliklsiz asla koymam o tarifi yapmam mesela hadi irmik bi nebze bazen meyve pürelerine koyuyorum ama her zamana değil
subatmasali seymayldz12 sabah kahvaltıda yada yaptığım lapanın üzerine döktüm. Mesela kahvaltıda labnenin üzerine muzun üzerine