Gzdzeynep Arkadaşlar cuma günü yani 31 ocakta aptamil conformil 2 numara aldık o gün açıldı içinden sadece 6 ölçü kaşığı kullandık ama bizim kız 4. Aydan beri mama içmediği için içmedi tadını sevmedi elimde kaldı ihtiyacı olan birisine vermek istiyorum bir de aptamilin kaşık mamasını almıştım denemek için onu da yemedi ikisini birden isteyen olursa vereceğim.
Melikeakiner Gzdzeynep Gaz veya kabızlık probleminizmi var conformil aldınız. Özel gaz ve kabızlık maması. Tadı biraz buruktur. İçerisine pekmez veya sevdiği meyvenin suyunu ekleyip tatlandırarak verin.
Gzdzeynep Melikeakiner normalde anne sütü ve ekgıda yiyor daha önce veriyordum 1 numarasını 4. Aydan sonra doktorum ek gıdaya geç diyince mama vermedik işe başladım perşembe günü süt sağamadım dışardaydım ertesi gün aç kalmasın diye aldım ama yememiş bizim zilli akşama kadar nerdeyse aç kalmış ben de tekrar vereyim dedm yemedi yine atmak yerine ihtiyacı olan biri kullansın istedim
Gzdzeynep Melikeakiner normalde anne sütü ve ekgıda yiyor daha önce veriyordum 1 numarasını 4. Aydan sonra doktorum ek gıdaya geç diyince mama vermedik işe başladım perşembe günü süt sağamadım dışardaydım ertesi gün aç kalmasın diye aldım ama yememiş bizim zilli akşama kadar nerdeyse aç kalmış ben de tekrar vereyim dedm yemedi yine atmak yerine ihtiyacı olan biri kullansın istedim
ummuhanipekoglu [bilinmeyen] canım eğer kullanamk istersen içerisine vanilya şurubu ekle öyle güzel içiyor
duruaksoy mamasına biraz vanilya ve pekmez koyarak dener misin canım. bunları koymanda bir sakınca yok, conformilin tadı buruk oluyor. kaşık mamaları çok güzel benimki severek yiyor, hangi çeşidini aldınız acaba
Gzdzeynep duruaksoy muzlu kayısılı olandan aldım da benim kızda var bişey kendine özel hazırlananları yemiyor bizim yemeklere saldırıyor 🤦🏻♀️
Gzdzeynep meryem1 karışık şeyler yemiyor ek gıdada mamaya pekmez karıştırdım yine sevmedi tadını çöpe gitcek o zaman yapcak bişey yok
Gzdzeynep [bilinmeyen] teşekkürler ama karışım şeyler yemiyor bizimki yoğurdu sade yumurtayı sade şeklinde yiyor meyveleri de muz elma olarak sade yiyor karıştırınca yemiyor