kkaleyna Merhaba hanımlar, kızım 1 yaşına giricek hediye almak istiyoruz eşimle ama karar veremiyoruz acaba ne alabiliriz fikirlerinize ihtiyacım var ❤️
Pikapikapikacuuu kkaleyna Yükselen Zeka ya Çocuk Akademi yayınları etkinlikleri yaşına uygun Kaydırak Salıncak Bingit araba Fisher price tablet Bunlardan biri olabilir
sezer2022 kkaleyna biz tatile gitmiştik 🥰 ilk aile tatilimiz olmuştu. Onun dışında ki her şeyi zaten ihtiyaç sebebi ile almıyor muyuz
kkaleyna sezer2022 çok isterdim ama eşim çalışıyor pazar günleri izinli sadece bilemedim ki ama gerçekten çok mantıklı dediğiniz yapabiliceğimiz en güzel hediye anılar sonuçta 🌸
Minel-inannesi kkaleyna scoter 3in1, ebeveyn kontrollü 4in1 bisikletlerden, lego duplo, yukselen zekanin setlerine bakabilirsiniz, magna tiles yada muadilleri,muzik aletlerinden bakabilirsiniz. Benimkinin ilgisi bunlarda simdilik.
kkaleyna Minel-inannesi ya az önce hemakülü arabalara hem bisiklete baktık ama kararsız kaldık oturduğumuz semt bisiklete vs uygun değil bebek arabasıyla bile zorlanıyoruz ama ileriki süreçte yine aklımızda çok teşekkürler ❤️
Betulsark Biz Scoot and Ride scooter almıştık babamlar akülü araba almıştı kayinvalidemler bilezik almıştı
kkaleyna Betulsark annem bilezik aldı kayınvalidemler ne alacak henüz bilmiyorum bizde akülü baktık ama hala kararsızız şuanda 🌸
Betulsark kkaleyna yaz dönemine denn gelmişti biz akşamları parka götürüyorduk sitenin içinde gezdiriyorduk soğuk havalarda otoparktada kullandık su an temizledik balkonda ama büyük olduğu için evin içinde olmuyor kış için tekrar otoparka indirmeyi düşünüyorum kızım ilk hafta çok korktu ama aa gel gıdıklayalım falan filan derken su an üstünden inmiyor
kkaleyna Betulsark bizim otopark şansımızda yok evin içinde kalıcak bide yaşadığımız semtte çok uygun değil sürmeye eşim izinli olunca sahile götürdüğünde sürebilicek. Bende bu yüzden kararsız kalıyorum
secondmylife Biz scoot and Ride almıştık. Doğum gününden sonra da 5 gramlık zikzak Ajda bilezikler varya onun bebek bileziği olanından yaptirdim çok tatlı duruyor hemde 22 ayar olduğu için yatırımlık oldu ileride değer kaybetmeyecek.
limonzeytinmom kkaleyna puedo bir sürü kutu oyunları var çoooooook güzel. Oyun oynamayı sevmeyen kızım hepsini oynuyor hala 3 yaısnda 😄👍
kkaleyna limonzeytinmom benim kızım bulduğu herşeyi kemirme peşinde anlamıyor ki alayım birlikte oynayalım 😂