eyberenimo Kızlar buzlukta yaklaşık bir ay önce dondurduğum sütlerim vardı bugün çözdürüp bebeğime verecektim ama süt pütürlü pütürlü neden öyle oldu acaba
hazalsmomm eyberenimo onu bilemiyorum da benimki bozulmuş tadı da değişmiş 1 aylık süt buzluktaki. belki daha az. Üzerine çıkıyordu yagi sapsarı bi tabaka oluşuyordu bekleyince bebek de almadı zaten hiç emmek istemedi tadı degismis belli ki sen de bi tat
suheyla92 eyberenimo benmari usulu iyice ilittiniz mi? Elektrik kesintisi olup da cozulup yeniden donmadiysa bozulmaz
eyberenimo elosunannesiiii şöyle minik pütürler var içinde bozuk mu acaba hiç anlamadım kesilmsi gibi mi yoksa yağ parçasımi anlamadım hafifte köpüklü gibi
jtulub eyberenimo ablam sütün nasıl bozuk olsun veyahut dondurucunun mantığı bozulmadan uzun süre saklamak. Anne sütü nasıl bozuk olabilir diye açtım tam çözmemişsin. Kaynatmaya geeek yok ama annesin bilirsin sıcağa yakın ılık ayarında olmalı tam çözdür
eyberenimo jtulub bebeğim yoğun bakımdaydı sütümü sağıp dondurup götürüyordum götürdüğüm gün taburcu oldu o donuk sütler yolda geri eve geldi az çözülmüş az buzlu gibiydi tekrar buzluğa attım o yüzden kafamda soru işareti kaldı
hazalsmomm Ardenaden yok bebem içmedi defalarca verdim emerken vermeye calistim almadi emdi acti arti iki haftayı geçmişti o yüzden attim
jtulub eyberenimo aaa dur çözülmüş sütü tekrar dondurmayın demişti doktor. Eğer süt yoksa Onun yerine mama verin. Geçmiş olsun kuzuya inşallah iyileşir 💙
hazalsmomm Ardenaden dogrudur ama süre uzayınca bebis emmiyo maalesef ben dilimin ucuyla baktım normaldi halbuki
Ardenaden hazalsmomm buzluk tadi oluyor ya emmiyor bazen bnmki normalde sagdgmi cierdi dun sagdm.emmekmmistemiyor diye sagdgimi aninda icmedi bi garipler
mutluanne1234 hazalsmomm valla anne sütünün tadına bakıldığınıda sizde gördüm duydum ben bakılmaz diye biliyorum benim oğlum 2 ay anca emdi hiç tadına bakmadım bozuk mu beğenmiyor diyipte demekki tadını beğenmedide istemiyor dedim emin değilseniz vermezsiniz tadına bakılmaz sütün