durdane80 Kızıma cici bebe pekmez ceviz karışımı verdim kakası siyah sık yapıyor kakasını ama çok çok az su veriyorum fakat içmiyor bende mamasına zeytinyağı katıyorum ona rağmen böyle öneriniz var mı acil lütfen
Hiilyuss durdane80 zamanla düzelecek alısacak bagırzaklar çok müdahale etmeyin. Ama yaptıgınız karısımı hafif suyla açabilirisniz
humanur09 durdane80 son 10 15 gündür bende aynı soruları soruyorum herkese en etkili kayısı püresi oldu bizde belki sizde de işe yarar cnm
durdane80 Hiilyuss su ile yapıyorum bisküvileri cici bebeyi yani su ile ıslatıyorum ama normal su içmiyorlar bunun için ne yapabilirim
humanur09 durdane80 evet canım ben kuru kayısı alıyorum cezvede kaynatıyorum suyuyla sonra blenderdan çekip püre haline getiriyorum veriyorum çok fazla verme bu seferde ishal yapar bebek mama kaşığıyla üç kaşık verdim çözüldü ertesi günü
durdane80 Çok iştahlı değillerdi sebzelere bende sebze fazla vermedim bir haftadır ilerde yemek seçme problemi ile karşılaşmam umarım ama su içmek istemiyorlar onu nasıl çözeceğim sizin bebekleriniz su içme de nasıldı
humanur09 durdane80 ben fincanla veriyorum oynuyo döküyor içiyor 🌸🥰 sizde deneyin belki içer yavaş yavas