Svmgncr Bebgım 7 aylık bugun saglıkocagı kontrolumuz vardı kontrolde bıngıldak kanmıs dedı erken kğanmıs doktora gotur dedı boyle bır seyle karsılasan oldu mu
Waffle Svmgncr tam bilgim yok ama burda bi kac kişinin bebegimdde de olmuştu. Yukarıda kalsın görüp cevap veren olur inşallah.
DenizAlpinAnnesi Svmgncr yakinimin oglumun erken kapandi ama anormal bisi cikmadi ama sen baktir tabi zihinsel gelisimini etkiliyormus bazen
Minikkuslar Svmgncr baş çevresi normal oranlarda buyuyorsa sorun olmuyor diye okumuştum başka bir postta. Doktorunuza gösterin kesinlikle. Allah evlatlarimiza sağlık sıhhat versin insallah sıkıntıli birsey değildir canim
Selinserin Svmgncr Sağlık ocakları nedense insanları telaşa sokmaya bayılıyor. Bana söylemeyip kendi aralarında anlamadığım şekilde konuşup beni telaşa verdiler. Doktorumuz baş çevresi büyümeye devam ettiği takdirde sorun yok dedi. Mümkünse dr. Götürün derim.
Depresif_polyanna Bana da sağlık ocağı 1 yaş kontrolünde hala kapanmadığı için laf etti. Güneş görmüyor mu bu çocuk dediler. Allahtan kendi özel doktorumuz var da sağlık ocağını takmıyorum kafama. Siz de imkanınız varsa, bir doktora gösterin. Nolur nolmaz.
Svmgncr Depresif_polyanna benımde özel doktorum var her ay goturuyorum zaten bu saglıkocagı ne dıyorsa doktor tersını dıyor nasıl bakıyorlar dıyor
Ebrarcansu Canim 9 ayligiz bizede cok acik demisti venatura d vitamini veriyordum 1 damla onu 2 damla ver demisti simdi oyle veriyorum baya kapanmis cok az aciklik kalms bisi demedi bize
Svmgncr Selinserin göturecegım zaten aynen oyle kac defa neler dedıler bana doktorum bıle o ebenı degıstır dedı
Emine071 Svmgncr bizim de erken kapandı altı aylıkken iki üç doktora götürdüm beyin cerrahına bile çok şükür sorun yokmuş gelişimi güzel dedi
Svmgncr Emine071 anladım tesekkur ederım ıns bızdede vır sorun olusmaz zaten 6 ay ıle 18 ay arası kapanması normalmıs