Ozge_5555 Kızım yemeyen bir çocuktu herkes ve doktorda emmeyi bıraktığı zaman yemeye başlar dedi bıraktık ama birşey duzeldigi yok yemiyor yine yemiyor yemeyen çocuk çok zor 2 yaşında bu arada
delihatun01 Ozge_5555 yemeyen çocuk yemiyor bacım naparsan yap 21 aylık oglum var önüne neler koyuyorum yüzüne bakmıyor sapitip yere atıyor artık yedirmek için uğraşmıyorum saldım 12kilo ne alıyor ne veriyor sabit kilosu vitaminleri herşeyi normal ama yemiyor
Hiilyuss Ozge_5555 bu yalanı da ne diye söylerler. Ben kendimden örnek vereyim annem anlatır hep 10 aylıktın diyor ek gıda yemek istemedin emiyordun emzirme yer dediler diyor. Memeyi bıraktırmış yemegi de yememişim ek gıdayı da yememişim ve tabiki kaçınılmaz son kilo vermişim sürekli
KucukPandisko2 Ozge_5555 kız herkes bana artık emzirme çocuk yemek yesin diyor demek dinlememem gerekiyor benimki 17 aylık🙁 Doktor vitamin de yazdı iştahı açılsın diye ama vitamini de içmiyor tükürüyor kusuyor enjektörle verdiğim halde🥲
Ozge_5555 delihatun01 valla çok zor ya hani zorlamim açıktıgi zamn yer diyorm zamn geçince verim diyrum yok iki-üç kaşık o kadar
Ozge_5555 Hiilyuss 22aylikken biiraktik biz ama tadımlık gibi biseydi artık sutumde yoktu inat yapıyor yemiyor bunaldm artık valla
Ozge_5555 KucukPandisko2 bizde zinco veriyorum bide d vitamini kullanıyorum onları içiyor ama yok yani bilmiyorum artık bizimki yemedi ins sizinki yer siz ne vitamini kullaniyorsunuz
Ozge_5555 delihatun01 yıprandım zaten hadi evdeyken öyle yada böyle iyi de bı yere gittiğimde zorlanıyorm düzgün yemek yemiyor yediği yemek sayısı on parmagimi geçmez 🥺