Defnegzm Nisaaes yazılı çok kolay çıkmış sorulara bakarsanız geçerseniz direksiyon sınavıysa eğer kesinlikle sakinlik şart sakin olmanız lazım panik ve heyecan yapmassanız daha az hata yapıyorsunuz
Gamzeli2206 Nisaaes yazılı sınav çıkmış sorular zaten çok kolay direksiyon sınavı dikkat gerektiriyor kâğıda çizip bile çalıştım güzergahı
Nisaaes Çok fenayım ya çok pahalı o yüzden yoksa bunda olmazsa diğerinde olur der geçerim ama diyemiyorum 😀
_YanakReisinAnnesii Nisaaes yazılı sınav yine iyi de direksiyon bana korkutucu geliyor biraz maalesef 🥲
esinduru 2019 yılında sınava girdim tek seferde geçtim. Bence öncelik kendinize güvenip sakin olmanız. Yazılı sınav tamamen bilgiye dayansada direksiyon sınavı bilginin üstüne sakinlik istiyor.
Nisaaes Ehliyet sınavı diye bi uygulama var sürekli ona çalıştım ordan soru çıkıyor mu acaba? 74-78 arası aldım hep o uygulamadan 😔
Nisaaes İlk hatada kalınıyormuş galiba sıfır hata nasıl olacak onu da düşünüyorum ama önceliğim yazılı sınav çok korkuyorum ya hayırlısı bakalım yarın akşam 6′da ağlayarak gelirim buraya 😀