bebemalparslan Bebeğim 3.5aylık sling asla istemedi kanguru almak istiyorum hangi Marka olsibir kullanışlı olan
Deletedmom_215 bebemalparslan babybjorn 3d mesh e bakabilirsiniz. Bel destekli. Normalde uykuyu sevmeyen oğlum koyar koymaz uyuyordu içinde.
Bsmdg bebemalparslan baby björn kullanıyorum. Uykusu gelince uyuyor. Markete falan onunla gidiyoruz hatta sağlık ocağına da. Bebek arabası sevmediği için kanguru ile taşıyorum 😂 merak edenler için 3 aylık olunca kullandım ama doktorlar 2 ayı geçince kullanabilir diyorlar. Ben garanti olsun diye bekledim
Mineltuba bebemalparslan benim kızımda slingi çok sevdi ben kanguru aldım trendyoldan asla içinde durmuyor sürekli ağlıyor hatta hiç kullanmadım desem yeridir almak isterseniz ben burdayım
ilay-mom Bende burda bekleyeyim, sling te kıyamet koptu bidaha da kullanmadım korkudan hiç sevmedi e bebekten almıştım
Acargun Ben de bu konuda annelerin tecrübelerini merak ediyorum ne kullandınız kullandığınız modelde bebeğiniz kaç aylıktan itibaren içindeydi ve rahat etti mi gibi gibi aklımda SORULAR var
Betulsark Babaybjörn harmony kullandım 1,5 yaşına kadar 2-3 aylıktı almıştım belkide daha önce hatırlamıyorum saatlerce kullandım ne belim ağrıdı ne kizimin gıkı çıktı
larindidems bebemalparslan kraft kullanıyordum ben belimde 3 tane fıtık olduğu için artık kullanamıyorum satıcam ben düşünürsen kraft unico
larindidems bebemalparslan bel destekli evet ama geçirdiğim kaza sonucu belimde kaymada olduğu için zor oluyor benim için