Herkese merhaba 2 ay 7 gunluk bebegim var ve 24 saat aglama halinde. Hep huzursuz, hic uyumuyor. Dun gece mesela 1den 4 e kadar uyudu 4 ten sabah 9 a kadar sadece agladi. Tum saglik kontrollerini yaptirdik, pisik disinda herhangibir sorun yok. Doktorlar kolik oldugunu soyledi. Devamli gaz sancisi var ama gazini cikarabiliyor. Beni emmiyor biberon ile anne sutuyle besliyorum. O da antikolik biberon. Gaz yapici hicbir sey yemiyorum. Kimyon ve anason rezene cayi iciyorum. Alerji bulgusu yok ona ragmen inek sutu diyeti yapiyorum hekim isbirligi ile. Nurse harveys damla kullandik fayda etmedi,hekim onerisi ile laktoz intoleransi olabilir diye relaktaz damla kullaniyoruz,sab simplex kullaniyoruz. Bigaia probiyotik kullaniyoruz. Gaz masaji, her gece banyo ne yaptiysak olmuyor. Uyumadigi her an aglama halinde. Hemsireyim hasta insanlara bile buyuk bir sabirla bakabiliyorken bir bebege bakamiyormus gibi hissediyorum.Annem ben esim uc kisi zor bakiyoruz. Kafayi yemek uzereyim psikolojim cok bozuldu artik. Benim gibi olan var mi? Dunyada sadece benim bebegim boyleymis gibi hissediyorum😭Buraya da varsa benim gibi olan yalniz hissetmemek icin moral bulmaya geldim diyebilirim🥹