bebemalparslan 3 ay 16 günlük bir erkek bebem var, aşırı gazlı bir çocuk. Nurse harvey damlasını kullanıyordum doktor artık bırakmalısın yoksa bağırsakları tembelleşir bak bakalım kendisi çıkarabiliyor mu dedi. Bir gün kullanmadım aşırı huysuzlaştı tekrar bir kez verdim.duruma göre kendisi çıkaramazsa Nurse harvey in şurup versiyonunu verin dedi. Siz neler yapıyorsunuz gaz damlasını bıraktınız mı
3kedili2bebekli bebemalparslan gaz damlasını bırakın uyurken ayaklarının ucuna sıcak su torbasını ılık yapıp koyun bol bol masaj yapın hemen alışacak
sencokbiliyon bebemalparslan nurse harveys gaz damlasını 3 aya kadar kullandım ben. Sonrasında colex şuruba geçtim. Günde 3 kez şurup veriyordum. 1 e düşürdüm. 5 aylıkken de şurubu bıraktım tamamen.
birannebircocukk bebemalparslan gaz danlsı yerıne bagırsaklar tembelleşmesin diye aslında masaj ve ılık su ile cıkartmasını kolaylaştırabilirsin. Fayda sağladıklarını düşünmüyorum,hepsinin içerikleri (sözde temiz) bu arada kolik annesi olarak söylüyorum bunu hepsini kullandım myflor biogaia sub sumplex relactaz nurse harweys medsil ve bi dünya bitkisel şey..
Gakkoyenge bebemalparslan alerjisi olabilir mi ? Benimde oğlum aşırı gazlıydı yani krizler geçiriyorduk alerjisi varmış
ferahmete 2 aylıkken bıraktım ben ik başta zor oldu ama bıraktım tembellik yapar diye bağırsakta .yaşına geldi artık.
bebemalparslan sencokbiliyon Hıh doktor da bize böyle söyledi ama şurup da tembelliğe sebep olmaz mı nihayetinde
akdemrfdn Sevim Kuruçay’ın gaz masajı videosunu uyguluyorum, çok iyi geliyor. Hem gazını çıkarıyor hem de kakasını yapıyor. 3 ay 8 günlük, 2. ayından beri asla gaz damlası kullanmıyorum. Öncesinde bir sürü marka denedim fakat işe yaramamıştı. Video bu
sencokbiliyon bebemalparslan vallahi gaz sancısı çekmesinden iyidir ya. Nolucak ki, 5. Ayda bırakırsınız sizde. Şuan 8 buçuk aylık. Günde 2 kaka gayet rahat şekilde yapıyor yani. Bir sorun yaşamadık biz hiç.
birannebircocukk bebemalparslan kusurm a bakma kuzucum yenı gördüm helal et hakkını bebegımız diş çıkarıyor surec bıraz sancılı geçiyor giremedim buralara. Yok ılık suyla kocanın içine koyup beline kadar sokabılırsın kafasını ıslatmadığın sürece üsümez
yldzzz557 Gakkoyenge alerji kaynaklı olan gaz geçiyor mu peki ? Benim kizimda da alerji var ve cok gazla gaz sancısı oluyor su an 3 ay 2 günlük
Gakkoyenge yldzzz557 diyet yaparsanız geçiyor yani rahatlıyor büyüdükçede gaz sorunu ortadan kalkıyor alerjide hafifliyor