babybaby2406 Merhaba kızlar oğlum tam 5 aylık 9 kiloya yaklaştı Malum 1 ay sonra ek gıdaya başlayacağız ek gıdadaki öğünleri ve de vereceğimiz besinleri doktor mu belirliyor ne yapmam lazım bilgi verir misiniz rica etsem
ilenalemin babybaby2406 vereceğiniz şeyler hemen aynı yani doktor farklı ne yazabilir li.sebzeler meyveler.isterseniz bebek tarhanası bebek irmiği alabilirsiniz.ceviz alın toz haline getirin
merve1309 babybaby2406 merhaba bizde 5 ay 11 günlüğüz 10kiloyduk en son bende patates havuç kabak bunların tadimini yaptrdim dün 1 çay kaşığı yoğurt verdim öyle başladık yavaştan. Yalnız bizim meme reddi çok 4 .aydan beri ve benm sütüm de azaldı sanki mama vermek istemiyorum ama doymuyo gibi de gece çok uyanmaya başladı hep emmek istiyo uykuluyken veya mayistirdigim zaman emiyo ama o akışkan sütüm pek yok bu bı kaç gündür çok üzgünüm
babybaby2406 ilenalemin yani doktor mu ek gıdaya başlamamız gerektiğini söylüyor onu merak ettim bazı anneler 5.aydan başlıyormuş verilecek besinleri biliyorum da işte ne kadar vereceğimi pek bilmiyorum
babybaby2406 merve1309 canım benim sütüm azalmadı ama gündüz hiç emmek istemiyor anca uyursa uyandığı zaman verebiliyorum gece de nerdeyse saat başı kalkıyor emmek için karnının doyduğunu düşünmüyorum ondan başlasam mı dedim bakalım
merve1309 babybaby2406 bizde aynıyız ya mayistirdigim zaman yada uykudayken emzirebiliyirum başka yok çılgınlar gibi agliyo memeye yatırınca böyle bir meme reddi görmedim
ilenalemin babybaby2406 hee onu bilmiyorum ama bebeğim kafasını dil tutuyor sağlam oturuyor.e 5.5 aylık da olunca yavaştan başladım ben.5 aylık erkek gibi bence o kadar erken olunca bişey olmuyor yarış değil bu boşver sen.çok yavaş git bence kabız olmasın
babybaby2406 merve1309 kendini geriye doğru atıyor benimki zar zor emziriyorum tazyik sorunumuzda var bide
merve1309 babybaby2406 aynen aynen tam getrtiyo hop cekiyo kendini sonra fışkırıyor ayy valla cildiriricam