ilknursefa Bestiron kullanıyorum 5 aylık bebeğime ama sabahları aç karnına verdiğimdr oyalayamıyorum açıktığı için hangi saatlerde vermeliyim kullanıcılar rica etsem bilgi verebilir mi🌷beslenmeden 1 buçuk saat sonra versem sorun olur mu
ka82 ilknursefa selam benim bebeğimde bazen oyalanmiyir doktorumuz dediki önemli olan vücuduma örmesi bu kadar dert etme dedi. Nazende açlık krizi tutuyor sabahları ozaman emzirdikten 40 dakika sonra felan veriyorum.
kimbumadam ilknursefa yakında ek gıdaya başlarsınız zorlanırsın öyle tam demir vercekken kahvaltı falan olacak.. Uyanır uyanmaz ver bez değişimi falan yarım saat yeterli
ngold ilknursefa benim doktorum illa sabah aç vermen gerekiyor demedi dvit aynı öğünde verme yeterli dedi
eylemm09 ilknursefa Demir ilacı kaç aylıkken kullanılıyor beşinci ayda mı başladınız Bize doktorumuz henüz önermedi 3 buçuk aylık bebeğim
ilknursefa eylemm09 4 aylıkken başlanıyor sağlik ocağından verilmişti Vegaferon içeriği temiz olmadığından onu kullanmadın eczaneden bestiron aldım bebeğim gayet severek içiyor
eylemm09 ilknursefa anladım canım bende sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanmadım kabızlık yapıyor diye ama demir de aynı şey olur mu acaba diye bi düşündüm siz bestironu kendiniz mi aldınız doktor mu yazdı