sincapailesi Kızımın crpsi 28 çıktı 11 aylık yüksek ateş yok 37.5 sınır ama düşmeyen tekrarlayan ateş bi kerede istifra etti. İki antibiyotik var atrş düşürücü ne zaman geçer. Neler yapabilirim, o kadar kötüyüm ki
betulpdz sincapailesi aynı durum bendede var ama ateşi yüksek 37 38 arası falan 3 4 gündür uğraşıyoruz ilaçlarla falan ama pek etkili olmuyor günü damar yolu bulamadılar her yerini deldiler bakalım nasıl olcak çok kötü durumdayım bende
Snp57asel sincapailesi geçtiğimiz çarşamba günü benim kızımda ateşlendi anca yeni yeni kendine geliyor bizim de 26.5 du sonucumuz ama bize antibiyotik verilmedi 1 gece hastane yattık ben kızımda 39.6 yi gördüm yani çok şükürr Rabbıme havale geçirmedi
Elf1s1l Dut kurusunu kaynatıp suyunu içirebilirsiniz çok faydasını görüceksinizdir inşallah.. çok geçmiş olsun
Snp57asel sincapailesi ateşi düşmüyor du çünkü bi çıkıyor bi iniyordu ilk gittiğimizde 38 ile acilde hafif havale geçirir gibi oldu normalde gönderecekleride ben kalmak istedim duruma göre ne olur ne olmaz diye doktorumuz bize aslında enfeksiyon olduğunu da söylemedi ben e nabız dan tahlil sonuçlarına bakarak internetten arastirdim
Snp57asel sincapailesi bende soru soruyorum öküzün trene baktigi gibi bakıyorlar bizim buradaki doktorlarda hiç bisey olmaz yani