hemsire-anne- Kızlar bembeyaz halıma kızım dün çay döktü temizlemeye çalıştık ama şimdi kalkıp baktım sapsarı leke var nasıl gecer acaba öneriniz var mı😩
uuuuuuu hemsire-anne- geçen gün oğlumda beyaz halıya çay döktü bulaşık makinesi parlatıcısi döküp sildim geçti ama hafif sarı leke kaldı onu da sabah koltuk yıkama makinasıyla yıkadım suyuna arap sabunu koydum geçti tamamen
pamukseker_ hemsire-anne- sıcak suya beyaz sirke fairy biraz karbonat ve bulaşık parlatıcı bunları bir karıştırıp dök sıcak kaynar olsun su iyice sil kalın havlu ile ardından beyaz sabun ile sıcak su ile tekrarla ❤️
gokkuss Biraz suyun içerisine çamaşır suyu bulaşık deterjanı katın onla silin olmazsa bulaşık tabletini sudaneritip deneyebilirsiniz
hemsire-anne- gokkuss bunları dun döküldügü gibi denedim gecmedi ayy halıda beyaz ortası böyle sapsarı kaldı ya
Mikoiledikonunannesi hemsire-anne- halıdan halıya değişiyor ya benim oturma odamdaki halı ipek parlaticiyla siliyorum hemen geçiyor ama diğer odada ki halim yun ne yapsam gitmiyor en iyisi yıkamaya göndermek
mehmetalp42 hemsire-anne- Clean plus ile fislqfip sildim halimdali leke yüzünden aldim onu Trendyol dan çıkardi
derya0692 Viking leke çıkarıcı sprey pembe olan. Sıkın bi süre bekletip islak bezle silin. Halidaki lekeleri çok iyi çıkarıyor.
rana0234 derya0692 bu ürünün bir tek faydasını görmeyen ben miyim yahu?Hiç bir lekeyi çıkardığını görmedim evde boş boş duruyor
mehmetalp42 hemsire-anne- evet çıkardı, Özden Özdoğan var ya çok çocuklu onun.urunu boya kalemleri vs.de çıkarıyor koltuklardan. Benimde salon halima komşum çay döktü hemde kaynar caydanlik diyim devrildi çok kötü yanık gibi oldu aşırı üzüldüm . . Onunla geçti
derya0692 @hemsire-anne- Bitkisel bir ürün oğlumun lekeli kıyafetlerine kullanıyorum. Kurumuş lekeleri çıkarıyor kıyafette. Halıda da deneyin çıkarır bence biraz bekletip silerseniz