kardelen1209 Kizlar hamileyken en garip aşerdiginiz şey neydi 😁😁 ben bi sabah kalktiğim da aşiri derece de benzin asermistim eşime 2 3 gun tutturmustum bana benzin getir diyee icmicektim tabi de koklasam bile yeticek gibiydi 😁
Elfgrn KLORAK Ahh ayvaaa eşimin kanayan yarası 🤣 taşa Ağustosta Tekirdağina gitmişti İstanbul’dan ayva almaya 😁
kardelen1209 elisaaselim bi bilsem sabah eşimi işe gonderirken aşiri kokusu gelmişti çok istemistim 😁😁
_ozdemmmm0 kardelen1209 kabağın sarı açan çiçeği olur yazın çıkar bulgurla doldururuz biz köyde en son çocukken yemiştim ne alakaysa hamilelikte o koku o görüntü çıkmadı aklımdan kışın bulamadık uzun uğraşlar sonucu köyden dondurulmuş getirttik
Birdunyabircennetannesi Sadece kızımda aşerdim Çilek mevsimi değildi birde tam korona tam kapanma zamanıydı gece aşerdim eşim bulmaya çalıştı ama o akşam bulamamıştı sabaha kadar rüyamda gördüm ağladım çok acayipti Eşim sabah kalkmış ben uyanmadan çıkıp bulmuştu ♥️
3kedili2bebekli kardelen1209 pizza sosu 😂 pizzanın üzerinde sos Allah im gecenin 2si son açık kalan pizzacidan sipariş verdim yazdım açıklamaya bol soslu olsun malzeme olmasa da olur gelene kadar elim ayağım titremisti ve kokudan yiyememistim 😂 bir de acı küçük biber turşusuyla süt reçelini birlikte yediğimi hatirliyorum 😂
MnkKrtl kardelen1209 ketçaplı patlamış mısır 🤣 eşimde merak edip denemişti oda beğenmişti öyle yedik beraber😂
ozr42 kardelen1209 nohut yani yeşil yapraklı oluyor ya canım aşırı çekmişti tam mevsimi değildi eşim ilçe ilçe dolandıda biri sağolsun tarlasından vermişti ama dünyalar benim olmuştu 😂