betul2604_ Bebegim 8 aylik yemekleri tadı tuzu yok diye yemiyor,azcık tuz katıyorum,benim gibi azcık tuz katan,yada kendi yediklerinden bebeğine yedirenler var mı acaba ,yoksa hicbisey yemiyor benim bebegim tadı tuzu yok diye
Yesillimon betul2604_ İki çocuğum var ilk oğlumda bende ozeniyordim hep ayrı yapiyordum tatsız tuzsuz asla yemiyordu en sonunda kendi yediklerimizden vermeye başlamıştim ki zaten bizim yediklerimizden istiyordu 😀şuan 1 buçuk yaşında kızım var ek gıdaya başladığından beri ayrı bişey yapmiuorum cocuklarda haklı tatsiz tuzsuz yemekte çok kötü oluyor 🤢 bu arada market tuzu değil de aktardan inceltilmiş kaya tuzu alıyorum ben sende öyle yapabilirsin.
askbebegimmbenim betul2604_ valla benimkide öyle. Ona özel yaptığımda yemiyordu bıraktım artık kendimize ne yapıyorsam yiyor valla. Doktora sordum. Hiç birşey olmaz yesin dedi. Tuz çok fazla olmasın dedi. Artık 2 3 aydır o şekilde devam ediyorum
uykusuzluklarinanasi betul2604_ 8 aylık. 4. ayında anam babam usulü başladık. şimdi ortak yiyoruz yemekleri😅 kahvaltısını ona ayrı yapıyorum sadece o da köy yumurtası vs olmasına dikkat ediyorum hayvansal ürünlerde. yoksa süzme peynir labne allah ne verdiyse ortak
3kedili2bebekli betul2604_ doktorum şey demişti kendi alistirdigin şeyler için bebeklerini suçlama, bebeğiniz tuzu kendisi alıp dökmedi yemeklere siz verdiniz yani bebeğiniz yemiyor değil siz alistirdiniz bundan vazgecmenizi tavsiye ederim çünkü zararını su an gormeyebilirsiniz yüksek ihtimalle yetişkin hayatında ortaya çıkacak sonuçları var, su an bir çok yetişkinde olan kalp karaciğer tansiyon problemlerinin sebebi bebeklik cagi beslenmede yapılan hatalardir, bir de doktora görünün bobreklerine su an çok yükleniyor olabilirsiniz
peri001 betul2604_ 1 yaşından sonra az olmak şartıyla verilmeye başlanıyor oda şöyle işte yemeğe ekstra tuz değilde az tuzlu salça az tuzlu peynir gibi
muno112 Kiz çocuk ne bilsin tuzun tadını da yemekte tuz yok yemem desin. Böbreklerini erkenden yormaya başlarsınız tuz bizim vücudumuza da zararlı bebege de zararlı