hilalacar2104 nwmam00 yani o da Allah’ın takdiri demek lazım siz onleminizi aldınız gerisi ona kalsın. Zamanı gelip test yaparsınız şimdiden oldu mu olmadı diye düşünüp kendinizi bitirmeyin bebeğinizi de etkilemeyin 🤲🏻
nwmam00 hilalacar2104 çok teşekkür ederim desteğiniz için ama bu saat olmuş uyku bile girmiyor gözüme çok talihsiz bi olay , zaten 2. Çocuk düşünmüyordum böyle bir durumun olasılğı bile çok çok üzdü canımı sıktı ,Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah
alaismom nwmam00 henüz adet bile olmamışsınız sanmıyorum kalacağınızı baya etkili bir hap 8-9 saat sonra içmiştim bende korumuştu kendinizi boşuna yıpratmayın
nwmam00 alaismom çok sağolun zaten evhamlıyım ve çok absürt bir saçmalık yüzünden bu duruma düştüğüme kızıyorum
buss__ nwmam00 ella çok güçlü hemen içmişsiniz korkmayın ben ertes72 aldım bı hafta önce bende adet olmamıştım içtikten 3 gün sonra adet olur gıbı oldum 3 gün sürdü sanırım benımkı etki etti ve ben öğlen içmiştim
nwmam00 buss__ çoğu kişi etki etmedi yazmış , doğumdan sonra adet döngümde başlamadı umarım etkisi olmuştur yoksa stresten gebermek üzereyim