Sessizzzz Arkadaşlar spiral taktıralo 15 gün oldu kasiklarim ve karnım ağrıyor acaba adet ağrısı mi yoksa spiralle alajali mi anlamadım sizce ne başına gelen var mı kaymış olabilir mi korkuyorum zaten zor taktırdım
cane2 Sessizzzz ben taktırdığımda doktor 10-15 gün ağrısını hissedebilirsin demişti normaldir. Ağrı kesici yazmıştı bana ağrın oldukça iç demişti ama benim sadece ilk gün ağrıdı
Sessizzzz cane2 benim de öyle olmuştu ama bugün ağrımaya başladı tekrara acaba relg gününe daha çok yaklasmadim ama bilemedim senin ne kadar oldu takilali
Sessizzzz cane2 peki ara ara ağrın oldu mu acaba o ağrı ki bilmiyodum kontrole çağırdı zaten bir ay sonra ama yine de kafama taktım
cane2 Sessizzzz evet ilk 1 ay ara ara sızı şeklinde oldu adet sızısı gibi. Normal bunlar benşm özel bölgem de hep kaşıntı oldu enfeksiyon gibi ilk 2 ay. Doktora gittim vücut alışana kadar ağırlar bu tür şeyler normal dedi bana vücudun alışması lazım demişti hormonlu spiral birde
Sessizzzz cane2 hım o zaman çok kafama takmamayayim çünkü ilk günler oldu ustunden 15 gün geçti birde bugün oldu belki de dediğin gini olmuştur peki kaymış mi diye bakarken nasıl bakıyorlar acaba
cane2 Sessizzzz ben Fransa da yaşıyorum Türkiyedekini bilmiyorum ama burda baktırdığımda da çatala yatırıp ışıkla baktılar ama ultrasonda yapabiliriz istersen demişti doktor senede 1 kez ultrasonla kontrol edeceğiz 5 senede bi yenileyeceğiz demişti
dorukalpinannesii Bende 15 gun oldu takldm hala lekelenme var ve akntm arttı ara ara benimde karnmda belimde sanci oluyor ama geçiyor bende kayar diye korkuyorum konrtrole gitcem 15 gün sonra