Kbraunvr Kızlar ya bebeğim uykuda çok terliyor sırtı su oluyor havlu koyup uyutsam olur mu acaba gece sık sık değişemiyorum uyku bölünüp ağlıyor diye arada bez koyuyorum ama havlu koyup uyutsam olur mu
Tazeanneyimbenn Kbraunvr olur en azından terini çeker ama koltuk altlarınıda kontrol et çok terlemişse değiştirmeni öneririm deeee neden bu kdr terliyor yanlış giyim olabilir mi veya odanın aşırı sıcak olması.?
Sessizzzz Kbraunvr ben hep bez koyuyorum degistiyirum ara ara bazı çocuklar öyle oluyor oğlum iki buçuk yaşında hala aynı
Kbraunvr Tazeanneyimbenn ev çok sıcak ama derece de çok yüksek değil aslında giyim de zıbın ve penye üstüne de normal bebek battaniyesi tulum u bıraktım artık çok terliyor diye
Tazeanneyimbenn Kbraunvr ev sıcaksa battaniyeye bile gerek yok bence birde öyle deneyin çok sıcağa alıştırmayın çokta iyi değil açıkçası
Kbraunvr Sessizzzz ağız mendili varya o boyda bende bez koyuyordum dedim bugün havlu koysam biraz daha uzun süreli iyi olur
Sessizzzz Kbraunvr ama bence rahatsız eder ya çok kalın koymuyorum ben yada eski atletleri varsa onlardan koyuyorum
Beybisii_ D vitamini eksikliğinde çok terliyorlar çokta sıcak yapmayın evin içini eğer düzelmezse Dr götür canım