ykpsmy Arkadaşlar merhaba geçen gece çok korktum o yüzden dudağımda uçuk oluştu 2.buçuk aylık bebeğim var sizce bir şey olur mu öpmedim yaklaşmadım çok ama gene de çok korkuyorum :( nolur yardım
Beyzaecrin96 ykpsmy opmediginiz sürece birşey olmaz merak etmeyin isterseniz geçene kadar maskeyle temas edin
Sunismyson ykpsmy bende de sürekli çıkıyor ama tamamen geçene kadar öpmüyorum bir de Zovirax krem çok iyi geliyor 20 günde iyileşeceğine 5-10 günde iyileştiriyor. Öpmediğiniz sürece sorun olmaz.
fatmany Öpmediğiniz, bebeğiniz oraya dokunmadığı veya siz uçuğunuza dokunup sonra bebeğinize dokunmadığınız sürece sıkıntı yok. Emzirirken maske takabilirsiniz bol bol da ellerinizi yıkayın
merveipkknn Travazol varsa surun 2 gunde kurutuyor gunde uc dort defa surun opmeyin ve ellerinizi cok sık yıkayın insallah bisey olmaz benimde ara ara cıkıyor ucugum malesef
adadokuz merveipkknn travazol kortizon içerir baskılar sadece. Mantar enfeksiyonu için o. Uçukta asiklovir içeren kremler kullanılır ama valtrex tablet daha etkili. Süte çok az geçer zaten bebeklere de verilen bi ilaç
adadokuz Uçuklu bölgeye temas olmasın mutlaka batikon sürün kapatın bebeğe yaklaşmadan önce. Uçukla dolaylı temas da olmasın. Doktorunuza sorarak valtrex tablet kullanabilirsiniz. Uçuk çıkaranlar sorunsuz iyileştiniz dimi?😅
alinmom ykpsmy öpmeyin bebeğinizi menenjit olur derler. Uçuğunuz içinde elinize küçük bir pamuk alın soğuk süte banıp 10 dakika bekletin bunu gün içinde 4 defa tekrarlayın hızlıca iyileşceğini görüceksiniz ☺
merveipkknn adadokuz evet biliyorum ama bulasmasin diye hizlica yok etmeye calistim mecburen iki gunde gecti zaten
Sunismyson Sevsevde tamamen geçtiğinde yani yara kabuğu düşüp orası eski haline gelene kadar öpmüyorum maalesef risk almak istemiyorum çıkacağını anladığımda da acısını biliyorum o zamanlarda da öpmüyorum
kutlunurr ykpsmy Bende de çıktı bebeğim 4 aylıktı , ellerimi sık sık yıkadım uçuğa da dokunmadım bir problem olmadı merak etmeyin direkt uçukla temas etmediği sürece bulaş pek mümkün değil
Sunismyson Sevsevde benim hep dudağımda çıkar zovirax gün içinde sürerim 2-3 saatte bir yatmadan sürmüyorum bulaşmasın diye zaten ikinci günden etki etmeye başlıyor 10 günde bir şey sürmeden geçecekse kremle 5-6 günde tamamen geçmiş oluyor