olivki41 Merhaba balgamli oksuruk icin tavsiyeniz var mi (5yas)? Turlu sey deniyorum ama farkli onerileriniz varsa ise yaraysn lutfen yazin..,
Turuncukafa15- olivki41 günde iki kere sarımsak doğal antıbıyotık. Balla yada yoğurtla deneyin ufak ufak doğrayın. Göğsünü yatmdan önce zeytnyağığla yağlayın ardındn viks sürün Ayağının altına da viks sürün çorap giydirip yatırın
Turuncukafa15- olivki41 ekstra keçiboynuzu pekmezi verirdim bu şekilde ilaçsız atlatıyoruz şükür Bırakın öksürsün daha iyi . Korkmayın . Hırıltımız olduğu halde atlattık şükür
Elifhakan12 olivki41 ayvayi rendeleyip balla karıştırip yediriyorum.Gece göğsüne vicks şurup üzerine havlu koyup uyutuyorum..Bize iyi geldi
Cennet70 olivki41 temiz bir havluya hiç kullanılmamış kalıp sabun surtukup koyulmasını görmüştüm deneyen çok kişi var merihkafası sayfasında denemedim ama deneyen fayda gören var postuna ve yorumlarına göz at istersen canım çok geçmiş olsun
minikkus434 olivki41 biraz pekmez biraz tereyağı önce tere yağını erit sonra pekmezi üstüne dök bir kere fokurdasın kaldır ılısın ver sabah akşam vere bilirsin öksürüğü iyi geliyor
Ayse5100 olivki41 kesinlikle grintuss alın tamamen bitkisel doğal anında kesiyor inanın yok böyle bişey. Ne yaptıysam geçiremedim o inatçı öksürüğü ama bu şurup bı harika
Beyzaecrin96 olivki41 yenilerde denedigim bir tarif cok iyi geldi. Pekmez zeytinyağı karabiber karışımı akşam yatmadan yarim saat önce icirdim.. bide sabah aç karnına bal limon ilik su karışımı, bide zeytinyağı karabiber ilitip göğsüne sürdüm yatmadan önce
Turuncukafa15- olivki41 öyle ise doktorunuz karar versin ☺️ Geçmiş olsun Bizim hırıltımız vardı iki üç gün sürdü ama şüküt sarımsakla ve yağla ilerlemedi geçti