rumeysakaradeni Doğumdan ne zaman sonra adet oldunuz ve olana kadar kasık ağrılarınız oldu mu bide doğumdan ne zaman sonra hamile kalınır en erken
Fatma22 rumeysakaradeni bnde bunyn ixin post yazicktm ins biruleri gorur 45. Gunde adet belirtim geldi leke seklinde ancak adet baslamadi suan 47. Gun hala leke seklibde iki gundur . Norml mi bilemedm
m-ergin1 rumeysakaradeni 5aylık oldu kızım 40 gün boyunca kanamam oldu sonra bir kesildi daha hala olmadım 🥴
rumeysakaradeni Fatma22 bu normal doktorum demişti doğumdan sonra kahverengi akıntı lekelenme olabilir demişti bende de olmuştu
hndathn rumeysakaradeni 5.ayda oldum kasık ağrılarım oldu tabı klasık rutin adet belirtilerımdı valla gecelik ıcınde yengem lohusalıktan sonraki ilk ılıskıde gebe kaldı😁
Fatma22 rumeysakaradeni ne zmn adet oldhnz peki o lekelnme sinrasi. Bide cinsellik konusunda nasil oldu yani sormasi ayip
hilalacar2104 rumeysakaradeni oğlumda 43. Gün kızımda 41 gün regl dongum başladı düzenli devam etti. Diğer sorunuza gelince yıllar önce bı komşum afedersiniz 40 içinde gebe kaldı ve doğurdu.
rumeysakaradeni hilalacar2104 ayy çok şaşırtıcı ve zor bence biri büyümeden diğer çocuk Allah yardım etsin
hilalacar2104 rumeysakaradeni kendim de bile isteye 7 aylıkken gebe kaldım ama malesef düşükle sonuçlandi sanırım rahim kendini toparlayamadi yeni bebek için