Aymiraaarrslaaan Arkadaşlar merhabalar 1 yaşında kızım var geceleri sürekli uyanıyor ve uyanınca sabaha kadar uyumuyor hiç bi şekilde düzenimiz yok çevremde duydum bitkisel bay bay damla varmış önerdiler kullanan var mı acaba
Beyzaecrin96 Aymiraaarrslaaan bununla alakalı birisi post açtı… İçerisinde antidepresan bulunuyormuş ve aşırı derecede zararliymis çocuğunuz zamanla uyuyacak biraz sabır sadece
yagmuryigitalp Aymiraaarrslaaan bize hiç faydası olmadı şubata yaşına gircek ama hiç uyumuor ne gece ne gündüz hiç bir şekilde uyumuyor uykusu 15-30dk sdeece dahada yok cekiorum doğdu doğalı birsuru damla kulandim doktorumun önerisiyle durmuor hep aglior
hibka23 Aymiraaarrslaaan bunu kullanıp kalbi duran bebeği gördünüz mü bence girin bir araştırın derim , sadece kalp değil bu olmasa bile organlara ciddi zararlar veriyormuş .
Aymiraaarrslaaan Beyzaecrin96 kullanıp memnun olanlarda var baya araştırdım yorumları da okudum çok kararsız kaldım çooook
alinmom Çocuk doktorları önermiyor hiç bir damla veya ilaç çocuğu uyutmuyormuş 11aylık kızım da aynı uyumamak için direniyor resmen 🤷🏻♀️
Beyzaecrin96 Aymiraaarrslaaan o postu tekrar göremedim ama kesinlikle önermiyolar çok zararlı. Adı üstünde çocuk zamanı gelince bizim desteğimiz olmadan bile uyuyacaklar büyüyüp gidecekler sabretmek gerek 🤷
baysal Aymiraaarrslaaan kimyasallarla uyuşturmaktansa bebeğinize sağlıklı bir uyku alışkanlığı kazandırmanız çok daha iyi olur hem sizin için hemde bebeğimiz için mutlaka yanlış yaptığınız veya gözden kaçırdığınız bir şeyler vardır uyku eğitimi alıp bebeğinize uyumayı öğretebilirsiniz en azından sizde rahatlarsınız
Minnakordek Aymiraaarrslaaan asla kullanma tek önerim bu çocuğu bayiltiyor sersemletiyor. Bu bı süreç ve gecicek çok zor biliyorum üç yaşında benim kız hala öyle uykuları tüm gün toplam 8 saat en fazla 9 ve yıprandım ama gecicek