mom_of_two 2 yaşında kızım hafif ateşlendi gibi oldu dişten mi tam emin olamadım ama grip flnda olur diye korktum önüne geçmek için bişeyler yapmak istiyorum .Sizin hastalıktan korunmak için neler yapıyorsunuz?
serapdk mom_of_two instagram hastalanmayançocuk hesabını takip edin. Bal sarımsak limon kürü yapıyor. Çocuklar hemen ayağa kalkıyor. İnceleyin isterseniz
Dlkuzn colaktugba ay ben bunu 1 hafta günde 2 sefer uyguladım grip olduk engellemedi yani kendime bile yaptım ama yok hala burun akıntımız devam ediyor 15 gün oldu
lamiakus elek01 evet market ballarıyla olmuyor bende hakiki önerilen baldan aldım o yüzden şimdi hasta olmadı oldugunda denicem bakalım
Dlkuzn elek01 sarımsak ve bal köyden geldi daha bankadan iyisini bulabilirim ki özellikle kestane balı kullandım
Ebru__ lamiakus hastalık öncesi vermek daha etkili oluyor haftada bir sarımsak kürünü veriyorum hastalanmayan çocuk sayfasında anlatılıyor
lamiakus Ebru__ evet yani antibiyotik bağımlısı bir ülke olrak cocuklarımızı bu tehlikeden korumalıyız. Peki sarımsakla limonuda doğal bulaniliyormusunuz nasıl temin ediyorsunuz
Ebru__ lamiakus limon bulamazsam katmıyorum tarifime. En önemlisi sarımsak ve bal. Tanıdığım yerden hakiki bal aldık marketten iyi görünen sarımsak aldık ama organik sarımsak alacak yer arıyorum
lamiakus elek01 bende samsundayım kayınvalidem ekiyordu 2 senedir olmuyormus mecbur marketten alıyoruz
mom_of_two serapdk o kürü aksam denedim ama kızım asla yemek istemedi biraz zorladim verdim sonuc kendini kusturdu 😏
cigdeeemm mom_of_two maalesef bizim çocuk için imkansız. Kreşten dolayı 2 haftada 1 ateşli. Grip aşısı, takviyeler doğal yollar zart zurt hepsini denedik. Çözüm bulan varsa yazsın valla
lamiakus cigdeeemm hakiki sarımsak bal limon haftada bir hasta olmasada düzenli verin. Hastalanınca hergün verin ama doğal olması önemli ürünlerin. Haftada bir verince vücut hastalığa karsı savunmaya geciyor hemen zaten