Fevziye-37 2 ay 8 günlük bebeğim Aptamil yediriyordum gaz yaptı bugun sma geçtik Aptamili 60cc 2 ölçek veriyordum Sma üzerinde 2 ay için 150 cc 5 ölçek yaptım 80 cc yedi Sonrasında 70 cc 3 ölçek yaptım hepsini yedi Kuzenimde suyu az mama fazla olabilr die 90 cc 3 ölçek yaptım 30 cc bıraktı Sizin öneriniz varmı
Melikeakiner Fevziye-37 Sma daha fena gaz ve kabızlık yapar. İçerisinde prebiyotik lifler yok. Yeğenime yaramadı, önce yeşil kaka ve sonra kabızlık yaptı. Bebelac golda geçtik biz.
Meltemasya2309 Fevziye-37 4 ay 10 günlük mamanın üzerinde yazan 180-210 içtiği 100 yada 110 bakma sen oraya canım 30 da artar hep
Banu_alper Siz mamanin uzerindeki olceklere bakmayin o genel olarak yazmislar ama her bebek farklidir bizim mamaya gore oglum 180 cc yemeli 4. Ayina girecek ama 4 saatte bir 120cc yiyor ve yetiyor ona duzeni bozmayin bence en fazla 3 saatte bir 90 verin birden yuklenince hem gaz hem hazimsizlik yapar huzursuz olur anne sutu gibi degil zaten surekli sindirmeye calisiyor bagirsaklar yine de gozlemleyin bence
ummuhanipekoglu sma dourucu değil ondan daha sulu bir mamadır. aptamil veriyorum bende kilo alımı daha iyi aptamilde
duruaksoy sma da çok gaz yapıyor canım, keşke bebelac gold alsaydın. bu ayda 150 ml 5 ölçek yiyebilir aslında, ama aldığı kadar verin siz, bebeğe bırakın.
faziletgurses acaba ölçüleri yanlış yaptğınız için aptamil agz yapmış olabilir mi? Bize yapmadı çünkü.