Obsesifkompulsifbozukluluk Benzin kokusuna bayılırım ya ♥️ Ama en çok oğlumun kokusuna bayılırım ter bile koksa içime çekiyorum bebekkende çok severdim şimdi 3 yaşında hala daha çok severim 🫶🏻🥹
Mircet Obsesifkompulsifbozukluluk Ace çamaşır suyu kokusu çok seviyorum ya.Kizim doğduktan sonra vazgeçtiklerim arasında
Oglmbnm Obsesifkompulsifbozukluluk ay bi ben garibim sanıyordum ayakları kokuyor onu bile seviyorum kurban olurum ♥️
LadyGaddar Obsesifkompulsifbozukluluk Ay ben hiçbir tuhaf kokuyu sevmiyorum migrenim var koku diyince bile başım agriyor😂
lucifermorningstar Obsesifkompulsifbozukluluk Kızımın kokusu, kocamın kokusu, yağmurdan sonra ki toprak kokusu ve taze nane kokusu ☺️
Tatlican Obsesifkompulsifbozukluluk Tuhaf kokoyu kim ne yapsin kııızzz 😂 Ben gzel olan her kokuyu severim en çokta limon kokusu, mandalina , ıhlamur ,salata ,cilek kokusuna bayılırım
Obsesifkompulsifbozukluluk LadyGaddar ya hayır ter kokuyo ya o bile güzel geliyor böyle bilerek kokluyorum 😂😂😂 ama tabi başkasının kini koklamam asıl o zaman tuhaf olurdu herhalde 🤢
LadyGaddar Obsesifkompulsifbozukluluk Ahahahaha bence işte tamda anlatmak istedigimmm Yaaa onlar cennet kokuyorlar cennet her detayları 🥹
Birdunyabircennetannesi Obsesifkompulsifbozukluluk Durduk yere sürekli açıp koklamıyorum ama denk gelirse kokluyorum ya sadece bana mı güzel geliyor 😅
uykusuzanne__ Obsesifkompulsifbozukluluk soğan hiç yemem ama soğan kavurunca o kokuyu seviyorum ve bezin kokusunu bende çok seviyorum
kimbumadam Obsesifkompulsifbozukluluk kullanıcı adı boşuna değilmiş 😂😂 sevmediğim bütün kokular aklıma geldi senin yüzünden metal kokusu iyyy
Misssitare Obsesifkompulsifbozukluluk Yeğenim kemre kokusu severdi o geldi aklıma😅 Bende niye sevmediğimi bilmediğim bi kokudan bahsedeyim. Taze ekmek kokusu🤷♀️ sevmiyorum nedense hele toplu taşımada kokusu gelirse midem kötü oluyor🙈