Miranfurkan Merhaba arkadaşlar 4 aylık olduk suan ufaktan tadımlık denemek istiyoruz ebemiz soyledı neler le başlıyoruz neler verdiniz yazabılırmisiniz 🥰
Reyyan123_ Miranfurkan evde çay bardaklarina yoğurt mayalamistim 2gune bir yapiyorum meyve veriyorum çorba yediklerimden de tadım yaptırıyorum 3 gün kuralını hiç denemedim
HilalKaan Miranfurkan Baslayabilirsin canim. 3 gun kuralina mutlaka uymalisin . Yoksa ne dokunuyo neye alerji yaptı anlayamazsin. . Ilk 3 gun yogurt 3 gun Havuc 3 gun Patates 3 gun Muz 3 gun elma 3 gun armut 3 gun balkabağı Ama balkabağını istersen verme cunku benim kizima agir geldi yuzunun heryerinde kirmizi nokta cikti. Meyveleri cam rendeyle rendele Sebzeleri haşla ez oyle besle Sonra karistir ver sebzeleri arada yogurt ekle içine. Meyveleri karistir besle Ben 1 dilimle basladim meyvelere. . Princ unu besleyebilirsin googly aldim muzlu ondan 1 uemek kasigina 100 ml su olarak yaptim. Simdi ari mama veriyorum bazen. Yogurdu kucuk bi kaba sütü ılıtıp elini cok az yakicak gibi dök. 1 tatli kasigi yogurdu kasede sulandir sütle biraz . Dök sütün icine . Karıştır Kapat agzini sar cok cok. Beklet sabaha kadar sabahi beslersin öglende. Ilk 1.5 ay boyle yaptim. Simdi artik corbalara geçicem.
Miranfurkan Ek GIdaya başlama sebebımız anne sütü yetmediği icin yanında mama verıyorum oyuzden ufak ufak dene dedı tskler bilgileriniz için ❤️