bayanevli3434 oğlum 9 buçuk aylık, babası bana kapıyı açmak için koltuğa otutturmuş, ben içeri girer gitmez oğlum yere yuvarlandı yanağı üzerine düştü yanağında halının izi çıktı kan toplamış , çok üzüldük çok kötüyüm lütfen ne yapmam gerekiyor bişey olmaz dimi
prenses3565_ bayanevli3434 3-4 saat uyutmayin sonrasinda da saatte bir uyandirin kusmasi olursa direkt goturun zaten
ezgiii12490 9 buçuk aylık bebek koltukta durur mu niye bırakmış babası kucağında goturseydi neyse olan olmus çok agladi mi kustu mu gözleri kayiyir mu kaç cm düştü kontrol edin
bayanevli3434 ezgiii12490 çok ağladı ama 2 dk sürdü kusma olmadı gözleri kaymadı, yanaşında halı izi kan oturmuş gibi çıktı, işte çok eşimle kavga ettim zaten bende şok oldum, sonra direk uyudu bebeğim
Merveozlu bayanevli3434 kesinlikle kaldırın gözlerinde kayma hareketlerinde değişiklik kusma olursa hemen acile gidin
prenses3565_ bayanevli3434 yani gecenlerde tanidigim oyle olmustu noroloji doktoru tomografi temiz cikmasina rsgmrn saatte bir uyandirin kusma olurds grtirin demis
muno112 Uyutmazsaniz huysuzlugu artar uyutmamak gereksiz. Gözlemleyin gözlerde kayma göz altında veya kulak arkasında morarma var mı. Oturabiliyor mu posturunde kafasını tutmasından problem var mı kusma var mı eğer bunlardan biri bile varsa gidersiniz hastaneye. Youtube dan osman gönülal düşme diye aratirsaniz nasıl bir yol izlemeniz lazım görürsünüz çok geçmiş olsun