krhn2 Merhaba anneler🌹 bebeğim salı günü tam 3 aylık olacak, ancak şuan sadece sağ elini ağzına götürebiliyor ve baş parmağını emiyor diğer elini henüz kavramadı ikisinide birleştirmiyor, normal mi acaba
hasanhifa038 krhn2 normal canım 3 ay 3 günlüğüz bizde bütün elini sokmaya çalışıyor nesneleri yeni yeni tutmaya çalışıyor
aliecem krhn2 3 ay 8 günlük benim oğlum iki elini birleştiriyor elini emiyor fakat uyutmada zorlaniyorum bende her çocuk farklıdır biraz daha izleyin bakalım kavrar iki elinide ❤️
Fstk krhn2 23 Ağustos bizim. elini emiyor , hatta ona kalsa hepsini sokacak ağzına 😂 birden bire yapabilir canım. Benim kız da uzanıyor gibi yapıyor ama tutmuyor çıngırak falan.
krhn2 hasanhifa038 tedirgin oldum açıkcası bazı bebekler 3 aylık diyorlar bakıyorum elleri birleşik benim kızım yapmayınca aklıma kötü şeyler geldi
hasanhifa038 krhn2 valla hiç tedirgin olma o kadar hızlı gelişiyorlar ki saatte bir güncelleme geliyor bazenn bizimki dönmek için uğraşıyor ama 1 hafta önce sünnet oldu destek olamıyorum
pyrzaslnnn47 aliecem bende uyutmada çok zorlanıyorum özellikle gündüzleri . Ağlamaktan kendini mahvediyo neden acaba ya . Ve gece 2 den önce aralıksız derin uykuya asla dalmıyo çok geç değil mi sisinde bçyle mi bebeğim daha yeni 3 aylık oldu
barlas902 hasanhifa038 bende 4 gun once yaptırdım sünnet şuanda nasıl bebegınız sunnet agrısı tamamen gectımı bızde bıraz sıslık var dikişli oldu dıkıslerde dusmedı cok tedırgınım
hasanhifa038 Osmaniyelianne 1 gün varmış aralarında Allah bağışladım sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun inşallah
hasanhifa038 Fstk bnm kızımda 23 ağustos 2020li oğlum da 20 ağustos 2024 3 gün daha dayanamadı içerdee aynı olsunlar çok istemiştim 😊
barlas902 Fstk 22 ağustosda da ben dogum yaptım elını emıyo ama bısılere uzanmıyo kavrayamıyor bıde sunnet ettırdım 4 gun once zaten cok hareket ettırmemeye çalışıyorum ondan olabılır mı
barlas902 Bende 22 a krhn2 bende 22 ağustosda dogum yaptım elını agzına genelde sag elını götürüyo ama bısılerı daha kavrayamıyor genelde sag el kullanıyo
ILYAmm barlas902 dikişli olması daha mı iyi benim oğlumda 2 ay 17 günlük 3. Ayını doldurunca doktoru eve cagirip evde yaptırmayı düşünüyoruz ama eminde olamadık
hasanhifa038 barlas902 sargı bezi vardı hiç ağrı sızı yoktu ama bugün açtık baticon sürünce çok ağladı dikiş bizimde duruyor daha